Avoinna ma-la sopimuksen mukaan. Varaa aika.
Purotie 3 C, Pitäjänmäki, Helsinki.
044 733 3033

Kosmetologiset hoidot

 

ekopharma-kasvohoito-helsinki

EKOPHARMA HELSINKI KASVOHOIDOT

Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista

EkoPharma Helsinki on kotimainen, Helsingissä valmistettu ammattikosmetiikkasarja, jossa tuotteiden aktiiviaineina käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Suomalaiset marjat keräävät voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran, kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan ihon salaisuus. Ekopharma-tuotteet on suunniteltu suomalaiselle herkälle iholle ja sarjan kulmakivinä on tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteiden sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa.

Ekopharma tuotteilla on kotimainen Fi-Natura ekosertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun ja puhtauden. Sarjalla on myös kotimainen Avainlippu -tunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta sekä Leaping Bunny -tunnus osoituksena sitoutuneisuudesta eläinkokeettomuuteen.

Ekopharman kasvohoitosarjassa on neljä hoitolinjaa:

* Herukka – ravitseva, rauhoittava ja vahvistava hoitolinja herkälle, kuivalle ja/tai couperosaiholle

* Vadelma – kosteuttava ja heleyttävä hoitolinja pintakuivalle, normaali-sekaiholle

* Tyrni – uudistava ja kiinteyttävä anti-age hoitolinja ikääntyvälle iholle

* Karpalo – tasapainottava ja tulehdusta vähentävä hoitolinja rasvoittuvalle, epäpuhtaalle iholle

 

Kasvohoidon alussa kartoitamme ihosi kunnon ja sen tarpeet, jonka mukaan toteutamme kasvohoidon. Hoidon jälkeen saat myös kotihoitosuositukset mukaasi, joten varaathan pienen hetken ylimääräistä aikaa hoidon jälkeen niiden läpikäymiseksi. Hoitolassamme on myynnissä kattava valikoima Ekopharma tuotteita myös kotihoitoon.

 

 

*HELEYTTÄVÄ PIKAKASVOHOITO 30min. Pikavirkistystä ja heleytystä antava minikasvohoito. Sopii hyvin myös Ekopharman tuotteisiin tutustumiseksi.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio, loppuhoitovoide.

*EKOPHARMA KASVOHOITO 60min. Rentouttava, ihotyypin mukainen kasvohoito kasvohieronnalla. Peruskasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvo-,decoltée- ja hartiahieronta, hoitonaamio sekä loppuhoitotuotteet.

*EKOPHARMA IHONPUHDISTUS 75min. Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle soveltuva syväpuhdistava kasvohoito. Soveltuu loistavasti myös nuorelle!

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, haluttaessa kulmien siistiminen, hoitonaamio, kevyt käsihieronta tai niskahartiahieronta naamion vaikutusajalla sekä loppuhoitotuotteet.

*EKOPHARMA TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min. Kokonaisvaltainen ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio, kasvo-, decoltée- ja hartiahieronta sekä loppuhoitotuotteet.

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle/niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi

*sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

*MIESTEN KASVOHOITO 75min: Miehen ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja/tai rentouttavan kasvohieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus/h4wBtnc2wu7VXoZ97aai_ZnAmF3yozsLVxourp1FSewkasvohieronta, hoitonaamio, kevyt käsi- tai päähieronta naamion aikana sekä loppuhoitotuotteet. Haluttaessa myös kulmat voidaan kevyesti siistiä.

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle/niskahartiaseudulle , käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*

*sisältää kynsien siistimisen ja kynsinauhojen hoidon

 

*RENTOUTTAVA KASVOHIERONTA 45min. Rentouttava hierontahoito kasvojen, kaulan ja decoltéen alueelle sekä niskahartiaseudulle. Hieronta vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä ravitsee ja napakoittaa ihoa.

Sisältää: alkupuhdistus ja kasvo-, kaula, decoltée- ja niskahartiaseudun hieronta Ekopharman ravitsevalla ja puhtaalla hierontaöljyllä. Saatavana myös 5/10 kerran edullisemmat sarjahoidot. Kts. lisää hinnastot -sivulta.


Lisätietoa EkoPharma Helsinki -tuotesarjasta: http://naviter.fi/ekopharma/

 

 

 

BTB13 ERIKOISKASVOHOIDOT

Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus

Kotimainen BTB13 on poikkeuksellinen ihonhoitosarja, joka perustuu Oulun yliopistossa tehtyyn tutkimukseen ja innovaatioon. Tutkijaryhmän kehittämän BTB13-yhdisteen on osoitettu aktivoivan ihon passivoituneita kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja sekä suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta (vaikutus osoitettu ihmisen kantasoluilla). BTB13-yhdiste muodostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta, joita ihossa esiintyy luonnostaan mutta joiden määrä vähenee erityisesti luonnollisen ikääntymisen myötä. Kantasolujen toiminta heikkenee myös mm. auringon UV-säteilyn, ilman saasteiden, huonon ruokavalion, sairauksien, lääkitysten ja stressin seurauksena. Kun passivoituneet kantasolut eivät jaksa tuottaa uusia vahvoja ihosoluja, iho uudistuu hitaammin. Passivoitunut, kuonan kuormittama iho ei ole terveen elinvoimainen ja siinä saattaa esiintyä erilaisia häiriöitä. Laiskasti uudistuva iho menettää myös heleytensä ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä selvemmin. Tätä vajetta voidaan korjata ulkoisesti tuoduilla BTB13-tuotteilla.

BTB13-tuotteet on kehitetty erilaisten ihossa esiintyvien häiriötilojen hoitoon (esim. herkkä, kutiava, ärtynyt, atooppinen iho, rosacea eli ruusufinni, rasvoittuva, epäpuhdas iho, esteettisten kirurgisten toimenpiteiden jälkihoito, arpien ja haavojen hoito) sekä ikääntymismuutosten hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. Tavoitteena on saavuttaa terve ja elinvoimainen iho. BTB13-tuotteet sisältävät ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita. Tuotteiden teho perustuu BTB13-yhdisteen lisäksi puhtaisiin ja luonnollisiin aktiiviaineisiin, kuten kasviuutteisiin ja kasviöljyihin. Tuotteissa on luonnolliset, miedot tuoksut eikä tuotteita ole testattu eläinkokein.

Kasvohoidon alussa valitsemme ihollesi sopivimman hoidon ja tuotteet. Hoidon jälkeen saat myös kotihoitosuositukset mukaasi, joten varaathan pienen hetken hoidon jälkeen aikaa niiden läpikäymiseksi. Hoitolastamme voit ostaa myös kotiin BTB13-ihonhoitotuotteita. Kauneusmestareilla BTB13-erikoiskasvohoidot toteuttaa kosmetologimme Sanna.

 

*BTB13 PRO-AGE KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 75min

Heleyttävä, ravitseva ja kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, rentouttava kasvo-, decoltée- ja hartiahieronta, hoitonaamio, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

 

 

*BTB13 MEDICAL PUHDISTAVA KASVOHOITO 75min

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, hoitonaamio, kevyt käsihieronta tai niskahartiahieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet. Rasvoittuvalle iholle ja/tai sekaiholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia. Tasapainottava, puhdistava ja kirkastava kasvohoito.

 

*BTB13 MEDICAL SENSITIVE KASVOHOITO 60min

Herkälle, kuivalle, kutiavalle, ärtyneelle, rosaceaiholle eli ruusufinniin ja/tai atooppiselle iholle soveltuva rauhoittava, vahvistava ja kosteuttava kasvohoito.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen kuorinta, kulmien siistiminen, rauhoittava kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

 

*BTB13 TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min

Kokonaisvaltainen kasvohoito ihotyypin mukaisilla BTB13-tuotteilla sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tarpeen mukaan, kulmien siistiminen, kasvo-,decoltée- ja hartiahieronta, hoitonaamio, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

Lisätietoa BTB13-tuotesarjasta: MAAHANTUOJA NAVITER
Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle, lisähieronta niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi.
*sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

 

 
KÄSIHOIDOT & JALKAHOIDOT

Toteutamme hoidot käyttäen sertifoitua luonnonkosmetiikkaa: hoitosarjoina Flow kosmetiikka, Ekopharma sekä Boho. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja ne soveltuvat herkimmällekin iholle. Kotihoitoon löydät meiltä laadukkaat kotimaiset Flow kosmetiikan sheavoiteet (hajustamaton, kehäkukka ja piparminttu).

Kynsien lakkauksessa käytämme ranskalaisen Bohon ekologisia ja vegaanisia kynsilakkoja, joista on poistettu yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat ns. 9free ja 10free kynsilakkoja värisävystä riippuen. Bohon kynsilakoissa on korkea pigmenttisyys, miellyttävä levittyvyys, hyvä pysyvyys ja ne kuivuvat erittäin nopeasti. Kynsilakoissa on UV-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Kynsilakoista löytyy laaja valikoima herkullisia värejä!

Käsihoidot:

* MANIKYYRI 30minsisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon ja kevyen käsihieronnan

Lisäpalveluna: Kynsien lakkaus +15min. Voit tuoda oman kynsilakan mukanasi tai ostaa meiltä Boho kynsilakan +9€.

* HEMMOTTELEVA KÄSIHOITO 60min – sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan käsille ja käsivarsille, haluttaessa lakkauksen sekä ravitsevan hieronnan käsille ja käsivarsille

Voit tuoda oman kynsilakan mukanasi tai ostaa meiltä Boho kynsilakan +9€.

Jalkahoidot:

* KYNSIEN HOITO 45min – sisältää jalkakylvyn, kynsien lyhennyksen ja tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen ja jalkavoiteen levityksen jalkaterille

Lisäpalvelut: Kynsien lakkaus – voit ostaa hoitolastamme Boho kynsilakan +9€ tai tuoda oman lakan mukanasi.

* HOITAVA JALKAHOITO 60min – sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien hoidon, kynsinauhojen siistimisen ja hieronnan jalkaterille

* HEMMOTTELEVA JALKAHOITO 90min – sisältää Hoitavan jalkahoidon lisäksi kuorinnan jalkaterille ja säärille sekä pidennetyn, ravitsevan hieronnan.

Lisäpalvelut: Kynsien lakkaus – voit ostaa hoitolastamme Boho kynsilakan +9€ tai tuoda oman lakan mukanasi.

 

SOKEROINTI

Sokerointi on hellävarainen ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, jossa pehmeää sokerimassaa levitetään sormin iholle. Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritseviä ihokarvoja niin kasvojen kuin vartalon iholta. Se sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville. Sokeroinnissa samaa, henkilökohtaista sokerimassapalloa levitetään ja poistetaan iholta yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes kaikki halutun alueen karvat ovat tarttuneet sokeriin. Ennen sokerointia iho puhdistetaan ja sokeroinnin aikana iholla käytetään ihopuuteria, joka vähentää ihoärsytystä ja helpottaa sokerointia. Sokeroinnin päätteeksi iholle levitetään rauhoittava voide. Sokerointi on samalla myös kuorinta, sillä se kuorii luonnollisesti kuollutta ihon pintasolukkoa ja edistää vartalohoitotuotteiden parempaa imeytymistä ja vaikutusta. Ihosta tulee miellyttävän pehmeä. Säännöllinen sokerointi heikentää karvan kasvua, karvasta tulee hennompi ja kasvu on harvempaa.

Sokeroinnissa käytämme kotimaisen Ekopharman Hilla Hellä sokeria. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihon hellävaraisilla Hilla Hellä vartalonhoitotuotteilla.

ENNEN SOKEROINTIA:  Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karvan olisi hyvä olla vähintään 5mm pitkää, jotta se tarttuu hyvin sokerimassaan ja lopputuloksesta tulee hyvä. Vältä kuorintaa sokerointia edeltävinä päivinä tai samana päivänä. Vältä myös kosteustavoiteen tai öljyn käyttöä sokeroitavalle alueelle samana päivänä ennen sokerointia.

SOKEROINNIN JÄLKEEN: Sokeroinnin jälkeen vältä samana päivänä hikoilua, uintia, saunomista, deodoranttia, aurinkoa/solariumia, ihoa tukkivia meikkituotteita, itseruskettavia tuotteita sekä hajuveden käyttöä sokeroidulle alueelle. Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen min. 2 päivää. Tämän jälkeen voit kuoria ihoasi hellävaraisesti 1-3 kertaa viikossa kuorintahanskoilla. Kosteuta ihoa päivittäin kosteuttavalla voiteella. Sisäänpäinkasvaville karvoille voi tarvittaessa käyttää niiden sisäänkasvua ehkäisevää, kevyesti kuorivaa tuotetta (hoitolastamme saatavilla Hilla Hellä Hoitogeeli sisäänpäinkasvaville karvoille). Suojaa ihoasi auringolta hyvin ainakin viikko sokeroinnin jälkeen, sillä iho on valonarka ja herkkä pigmentoitumaan ilman UV-suojaa.

Hoitolastamme saatavilla sokeroinnin jälkeen käytettävät hellävaraiset Ekopharman Hilla Hellä vartalohoitotuotteet. Jos kaipaat lisätietoa sokeroinnista, otathan meihin yhteyttä! kauneusmestarit@gmail.com