Avoinna ma-la sopimuksen mukaan. Varaa aika.
Purotie 3 C, Pitäjänmäki, Helsinki.
044 733 3033

Kosmetologiset hoidot

 

ekopharma-kasvohoito-helsinki

EKOPHARMA HELSINKI KASVOHOIDOT

Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista

EkoPharma Helsinki on kotimainen, Helsingissä valmistettu ammattikosmetiikkasarja, jossa tuotteiden aktiiviaineina käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Suomalaiset marjat keräävät voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran, kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan ihon salaisuus. Ekopharma-tuotteet on suunniteltu suomalaiselle herkälle iholle ja sarjan kulmakivinä on tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteiden sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa.

Ekopharma tuotteilla on kotimainen Fi-Natura ekosertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun ja puhtauden. Sarjalla on myös kotimainen Avainlippu -tunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta sekä Leaping Bunny -tunnus osoituksena sitoutuneisuudesta eläinkokeettomuuteen.

Ekopharman kasvohoitosarjassa on neljä hoitolinjaa:

* Herukka – ravitseva, rauhoittava ja vahvistava hoitolinja herkälle, kuivalle ja/tai couperosaiholle

* Vadelma – kosteuttava ja heleyttävä hoitolinja pintakuivalle, normaali-sekaiholle

* Tyrni – uudistava ja kiinteyttävä anti-age hoitolinja ikääntyvälle iholle

* Karpalo – tasapainottava ja tulehdusta vähentävä hoitolinja rasvoittuvalle, epäpuhtaalle iholle

 

Kasvohoidon alussa kartoitamme ihosi kunnon ja sen tarpeet, jonka mukaan toteutamme kasvohoidon. Hoidon jälkeen saat myös kotihoitosuositukset mukaasi, joten varaathan pienen hetken ylimääräistä aikaa hoidon jälkeen niiden läpikäymiseksi. Hoitolassamme on myynnissä kattava valikoima Ekopharma tuotteita myös kotihoitoon. Ekopharma kasvohoidot toteuttaa hoitolassamme kosmetogimme Sanna.

 

 

*HELEYTTÄVÄ PIKAKASVOHOITO 30min. Pikavirkistystä ja heleytystä antava minikasvohoito. Sopii hyvin myös Ekopharman tuotteisiin tutustumiseksi.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio, loppuhoitovoide.

*EKOPHARMA KASVOHOITO 60min. Rentouttava, ihotyypin mukainen kasvohoito kasvohieronnalla. Peruskasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion aikana sekä loppuhoitotuotteet.

*EKOPHARMA IHONPUHDISTUS 75min. Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle soveltuva syväpuhdistava kasvohoito. Soveltuu loistavasti myös nuorelle!

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, haluttaessa kulmien siistiminen, hoitonaamio, kevyt käsihieronta tai niskahartiahieronta naamion vaikutusajalla sekä loppuhoitotuotteet.

*EKOPHARMA TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min. Kokonaisvaltainen ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvo- ja decoltéehieronta (jos suppea ihonpuhdistus), hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla sekä loppuhoitotuotteet.

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle/niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi

*sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

*MIESTEN KASVOHOITO 75min: Miehen ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja/tai rentouttavan kasvohieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus/h4wBtnc2wu7VXoZ97aai_ZnAmF3yozsLVxourp1FSewkasvohieronta, hoitonaamio, kevyt käsi- tai päähieronta naamion aikana sekä loppuhoitotuotteet. Haluttaessa myös kulmat voidaan kevyesti siistiä.

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle/niskahartiaseudulle , käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*

*sisältää kynsien siistimisen ja kynsinauhojen hoidon

 

*RENTOUTTAVA KASVOHIERONTA 45min. Rentouttava hierontahoito kasvojen, kaulan ja decoltéen alueelle sekä niskahartiaseudulle. Hieronta vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä ravitsee ja napakoittaa ihoa.

Sisältää: alkupuhdistus ja kasvo-, kaula, decoltée- ja niskahartiaseudun hieronta Ekopharman ravitsevalla ja puhtaalla hierontaöljyllä. Saatavana myös 5/10 kerran edullisemmat sarjahoidot. Kts. lisää hinnastot -sivulta.


Lisätietoa EkoPharma Helsinki -tuotesarjasta: http://naviter.fi/ekopharma/

 

 

 

BTB13 ERIKOISKASVOHOIDOT

Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus

Kotimainen BTB13 on poikkeuksellinen ihonhoitosarja, joka perustuu Oulun yliopistossa tehtyyn tutkimukseen ja innovaatioon. Tutkijaryhmän kehittämän BTB13-yhdisteen on osoitettu aktivoivan ihon passivoituneita kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja sekä suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta (vaikutus osoitettu ihmisen kantasoluilla). BTB13-yhdiste muodostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta, joita ihossa esiintyy luonnostaan mutta joiden määrä vähenee erityisesti luonnollisen ikääntymisen myötä. Kantasolujen toiminta heikkenee myös mm. auringon UV-säteilyn, ilman saasteiden, huonon ruokavalion, sairauksien, lääkitysten ja stressin seurauksena. Kun passivoituneet kantasolut eivät jaksa tuottaa uusia vahvoja ihosoluja, iho uudistuu hitaammin. Passivoitunut, kuonan kuormittama iho ei ole terveen elinvoimainen ja siinä saattaa esiintyä erilaisia häiriöitä. Laiskasti uudistuva iho menettää myös heleytensä ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä selvemmin. Tätä vajetta voidaan korjata ulkoisesti tuoduilla BTB13-tuotteilla.

BTB13-tuotteet on kehitetty erilaisten ihossa esiintyvien häiriötilojen hoitoon (esim. herkkä, kutiava, ärtynyt, atooppinen iho, rosacea eli ruusufinni, rasvoittuva, epäpuhdas iho, esteettisten kirurgisten toimenpiteiden jälkihoito, arpien ja haavojen hoito) sekä ikääntymismuutosten hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. Tavoitteena on saavuttaa terve ja elinvoimainen iho. BTB13-tuotteet sisältävät ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita. Tuotteiden teho perustuu BTB13-yhdisteen lisäksi puhtaisiin ja luonnollisiin aktiiviaineisiin, kuten kasviuutteisiin ja kasviöljyihin. Tuotteissa on luonnolliset, miedot tuoksut eikä tuotteita ole testattu eläinkokein.

Kasvohoidon alussa valitsemme ihollesi sopivimman hoidon ja tuotteet. Hoidon jälkeen saat myös kotihoitosuositukset mukaasi, joten varaathan pienen hetken hoidon jälkeen aikaa niiden läpikäymiseksi. Hoitolastamme voit ostaa myös kotiin BTB13-ihonhoitotuotteita. Kauneusmestareilla BTB13-erikoiskasvohoidot toteuttaa kosmetologimme Sanna.

 

*BTB13 PRO-AGE KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 75min

Heleyttävä, ravitseva ja kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, rentouttava kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

 

 

*BTB13 MEDICAL PUHDISTAVA KASVOHOITO 75min

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus (tai kasvohieronta jos ei ihonpuhdistustarvetta), kulmien siistiminen, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet. Rasvoittuvalle iholle ja/tai sekaiholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia. Tasapainottava, puhdistava ja kirkastava kasvohoito.

 

*BTB13 MEDICAL SENSITIVE KASVOHOITO 60min

Herkälle, kuivalle, kutiavalle, ärtyneelle, rosaceaiholle eli ruusufinniin ja/tai atooppiselle iholle soveltuva rauhoittava, vahvistava ja kosteuttava kasvohoito.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen kuorinta, kulmien siistiminen, rauhoittava kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihartiahieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

 

*BTB13 TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min

Kokonaisvaltainen kasvohoito ihotyypin mukaisilla BTB13-tuotteilla sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tarpeen mukaan, kulmien siistiminen, kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

Lisätietoa BTB13-tuotesarjasta: MAAHANTUOJA NAVITER
Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle, lisähieronta niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi.
*sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

KEMIALLINEN KUORINTA

Meillä on käytössä Medic8 Jessner kemiallinen kuorinta. Tämä kuorinta on todella tehokas, myös ihotautilääkäreiden käyttämä. Kuorintaa voi käyttää kerroksittain / asteittain, jolloin saavutetaan todella hyvä lopputulos. Jessner-kemiallisella kuorinnalla hoidetaan keskisyviä ihon ryppyjä ja juonteita, aurinkovaurioita, hyperpigmentaatiota, acnea ja ihon epäpuhtaisuutta, melasmaa, ihon värivirheitä ja aknearpisuutta. Kemiallinen kuorinta on tehokas vaihtoehto myös dekolteen ryppyisyyden hoitoon. Hoidon voi tehdä halutusta lopputuloksesta riippuen sarjahoitona tai esimerkiksi ihonpuhdistuksen yhteydessä.

Mesoterapia

Mesoterapiassa ihoon tehdään steriililä neulalla mikroaukkoja aina tyvisolukerrokseen asti. Tämä mahdollistaa vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen.

Meillä kasvohoidot yksilöidään aina asiakkaan ihon ja tarpeiden mukaan. Voit siis varata ajanvarauksesta huoletta minkä tahansa hoidon – me kyllä katsomme ihosi tarpeet ja suosittelemme sen mukaan eri hoitovaihtoehtoja.

 

 

KÄSIHOIDOT & JALKAHOIDOT

Toteutamme hoidot käyttäen sertifoitua luonnonkosmetiikkaa: Peclavus, Flow kosmetiikka, EkoPharma Helsinki sekä Boho. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja ne soveltuvat herkimmällekin iholle. Kotikäyttöön löydät meiltä laadukkaat Peclavus jalkojenhoitotuotteet sekä Flow kosmetiikan sheavoiteet (hajustamaton, kehäkukka ja piparminttu) ja himalajansuolakuorinnat vartalolle (lime-mansikka, kookos-sitruuna ja vanilja-appelsiini).

Kynsien lakkauksessa käytämme ranskalaisen Boho´n ekologisia ja vegaanisia (paitsi sävy VAO 26) kynsilakkoja, joista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat ns. 7free ja 8free -lakkoja. Boho´n kynsilakoista löytyy laaja valikoima herkullisia värejä!

Käsihoidot:

* MANIKYYRI 30minsisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon ja kevyen käsihieronnan

Lisäpalveluna: Kynsien lakkaus +15min. Voit tuoda oman kynsilakan mukanasi tai ostaa meiltä vegaanisen boho kynsilakan +9€.

* HEMMOTTELEVA KÄSIHOITO 60min – sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan hoitonaamion tai lakkauksen sekä hieronnan

Voit tuoda oman kynsilakan mukanasi tai ostaa meiltä vegaanisen boho kynsilakan +9€.

Jalkahoidot:

* HOITAVA JALKAHOITO 60min – sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja kevyen hieronnan jalkaterille

* HEMMOTTELEVA JALKAHOITO 90min – sisältää Hoitavan jalkahoidon lisäksi kuorinnan säärille ja jalkaterille, ravitsevan naamion jalkaterille ja pidennetyn hieronnan.

Lisäpalvelut: Kynsien lakkaus – voit ostaa hoitolastamme bohon vegaanisen kynsilakan +9€ tai tuoda oman lakan mukanasi.

 

 

SOKEROINTI

Sokerointi on erittäin hellävarainen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja niin kasvoilta kuin vartalolta. Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville. Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Tuotteissa ei ole ihoa herkistäviä hajusteita, väriaineita, talkkia tai sitruunaa.

ENNEN SOKEROINTIA:  Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm pituinen. Voit kuoria hellävaraisesti ihosi 2 päivää ennen sokerointia. Vältä kuitenkin kuorintaa sokerointia edeltävänä tai samana päivänä. Älä myöskään käytä kosteusvoidetta tai öljyä sokerointialueelle samana päivänä ennen sokerointia.

SOKEROINNIN JÄLKEEN: Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia tuotteita sekä hajuvesiä sokerointialueelle 24h sokeroinnin jälkeen. Myös ihoa tukkivia meikkituotteita olisi hyvä välttää kasvosokeroinnin jälkeen. Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen min. 2 päivää. Tämän jälkeen kuori/kuivaharjaa ihoasi n.2-3 kertaa viikossa (ihon kunto huomioiden). Kosteuta ihoa päivittäin kosteusvoiteella. Sisäänpäinkasvaville karvoille voi tarvittaessa käyttää niiden sisäänkasvua ehkäisevää tuotetta. Suojaa ihoasi auringolta hyvin ainakin viikko sokeroinnin jälkeen.

Lisätietoa sokeroinnista : https://www.katinkosmetik.com/sokerointi

Jos kaipaat lisätietoa sokeroinnista, otathan meihin yhteyttä kauneusmestarit@gmail.com

Brasilialainen sokerointi

Brasiliailainen sokerointi on karvanpoistoa intiimialueelta. Hoidossa poistetaan kaikki karvat, niin halutessasi aina häpykummulta pakaravakoon asti.

Sokerimassa on hyvin ihoystävällistä, koska se sisältää luonnollisia ainesosia: vettä, sitruunamehua ja sokeria. Ei mitään allergisoivia kemikaaleja kuten säilöntäaineita. Iho on heti käsittelyn jälkeen hieman ärtynyt, mutta tasoittuu hetkessä.

Hoito kestää maksimissaan kolmekymmentä minuuttia, ei edes ensimmäisellä kerralla sen pidempään. Säännöllisesti käydessä jokainen kerta on aina helpompi. Hoito tehdään aina niin nopeasti kuin pystytään, tarkasti, mutta rennosti. Asiakas tuntee olonsa mukavaksi hoidossa, koska tekijä on alansa ammattilainen.
Jälkihoitona suositellaan säännöllistä ihon kuorintaa ja kosteutusta esimerkiksi Bebanthen emulsio voiteella. Näin iho pysyy joustavana, eikä siihen synny karvatupen tulehduksia. Hoitopäivänä ei kannata harrastaa liikuntaa taikka saunoa, mutta heti seuraavana päivänä normaalisti.
Hoitoon kannattaa tulla mukavilla, väljillä housuilla ja hyvällä mielellä.

Olen tehnyt karvanpoistoja sokerilla jo todella pitkään. Minun käsissäni asiakas on aina varmoissa käsissä. Hoitoon on rento ja kiva tulla, koska olen tekijänä rento ja koitan saada ajatukset pois – välillä ei niin kivasta karvanpoisosta. Lämpimästi tervetuloa; Anniina

Rolly King 

Taianomainen muutos omille ripsille ilman ripsipidennyksiä – ROLLY KING PRO ripsien kestotaivutuksen avulla! Ripsien kestotaivutus ei voi olla tämän nopeampaa, helpompaa ja mukavampaa.

Meillä saatavana kestotaivutus sekä kulmien laminointi. Hoitoon sisältyy aina värjäys.