Avoinna ma-la sopimuksen mukaan. Varaa aika.
Purotie 3 C, Pitäjänmäki, Helsinki.
044 733 3033

Kosmetologiset hoidot

 

ekopharma-kasvohoito-helsinki

EKOPHARMA HELSINKI KASVOHOIDOT

Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista

EkoPharma Helsinki on kotimainen, Helsingissä valmistettu ammattikosmetiikkasarja, jossa tuotteiden aktiiviaineina käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Suomalaiset marjat keräävät voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran, kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan ihon salaisuus. Ekopharma-tuotteet on suunniteltu suomalaiselle herkälle iholle ja sarjan kulmakivinä on tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteiden sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa.

Ekopharma tuotteilla on kotimainen Fi-Natura ekosertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun ja puhtauden. Sarjalla on myös kotimainen Avainlippu -tunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta sekä Leaping Bunny -tunnus osoituksena sitoutuneisuudesta eläinkokeettomuuteen.

Ekopharman kasvohoitosarjassa on neljä hoitolinjaa:

* Herukka – ravitseva, rauhoittava ja vahvistava hoitolinja herkälle, kuivalle ja/tai couperosaiholle

* Vadelma – kosteuttava ja heleyttävä hoitolinja pintakuivalle, normaali-sekaiholle

* Tyrni – uudistava ja kiinteyttävä anti-age hoitolinja ikääntyvälle iholle

* Karpalo – tasapainottava ja tulehdusta vähentävä hoitolinja rasvoittuvalle, epäpuhtaalle iholle

 

Kasvohoidon alussa kartoitamme ihosi kunnon ja sen tarpeet, jonka mukaan toteutamme kasvohoidon. Hoidon jälkeen saat myös kotihoitosuositukset mukaasi, joten varaathan pienen hetken ylimääräistä aikaa hoidon jälkeen niiden läpikäymiseksi. Hoitolassamme on myynnissä kattava valikoima Ekopharma tuotteita myös kotihoitoon. Ekopharma kasvohoidot toteuttaa hoitolassamme kosmetogimme Sanna.

 

 

*HELEYTTÄVÄ PIKAKASVOHOITO 30min. Pikavirkistystä ja heleytystä antava minikasvohoito. Sopii hyvin myös Ekopharman tuotteisiin tutustumiseksi.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio, loppuhoitovoide.

*EKOPHARMA KASVOHOITO 60min. Rentouttava, ihotyypin mukainen kasvohoito kasvohieronnalla. Peruskasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion aikana sekä loppuhoitotuotteet.

*EKOPHARMA IHONPUHDISTUS 75min. Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle soveltuva syväpuhdistava kasvohoito. Soveltuu loistavasti myös nuorelle!

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, haluttaessa kulmien siistiminen, hoitonaamio, kevyt käsihieronta tai niskahartiahieronta naamion vaikutusajalla sekä loppuhoitotuotteet.

*EKOPHARMA TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min. Kokonaisvaltainen ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvo- ja decoltéehieronta (jos suppea ihonpuhdistus), hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla sekä loppuhoitotuotteet.

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle/niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi

*sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

*MIESTEN KASVOHOITO 75min: Miehen ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja/tai rentouttavan kasvohieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus/h4wBtnc2wu7VXoZ97aai_ZnAmF3yozsLVxourp1FSewkasvohieronta, hoitonaamio, kevyt käsi- tai päähieronta naamion aikana sekä loppuhoitotuotteet. Haluttaessa myös kulmat voidaan kevyesti siistiä.

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle/niskahartiaseudulle , käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*

*sisältää kynsien siistimisen ja kynsinauhojen hoidon

 

*RENTOUTTAVA KASVOHIERONTA 45min. Rentouttava hierontahoito kasvojen, kaulan ja decoltéen alueelle sekä niskahartiaseudulle. Hieronta vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä ravitsee ja napakoittaa ihoa.

Sisältää: alkupuhdistus ja kasvo-, kaula, decoltée- ja niskahartiaseudun hieronta Ekopharman ravitsevalla ja puhtaalla hierontaöljyllä. Saatavana myös 5/10 kerran edullisemmat sarjahoidot. Kts. lisää hinnastot -sivulta.


Lisätietoa EkoPharma Helsinki -tuotesarjasta: http://naviter.fi/ekopharma/

 

 

 

BTB13 ERIKOISKASVOHOIDOT

Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus

Kotimainen BTB13 on poikkeuksellinen ihonhoitosarja, joka perustuu Oulun yliopistossa tehtyyn tutkimukseen ja innovaatioon. Tutkijaryhmän kehittämän BTB13-yhdisteen on osoitettu aktivoivan ihon passivoituneita kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja sekä suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta (vaikutus osoitettu ihmisen kantasoluilla). BTB13-yhdiste muodostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta, joita ihossa esiintyy luonnostaan mutta joiden määrä vähenee erityisesti luonnollisen ikääntymisen myötä. Kantasolujen toiminta heikkenee myös mm. auringon UV-säteilyn, ilman saasteiden, huonon ruokavalion, sairauksien, lääkitysten ja stressin seurauksena. Kun passivoituneet kantasolut eivät jaksa tuottaa uusia vahvoja ihosoluja, iho uudistuu hitaammin. Passivoitunut, kuonan kuormittama iho ei ole terveen elinvoimainen ja siinä saattaa esiintyä erilaisia häiriöitä. Laiskasti uudistuva iho menettää myös heleytensä ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä selvemmin. Tätä vajetta voidaan korjata ulkoisesti tuoduilla BTB13-tuotteilla.

BTB13-tuotteet on kehitetty erilaisten ihossa esiintyvien häiriötilojen hoitoon (esim. herkkä, kutiava, ärtynyt, atooppinen iho, rosacea eli ruusufinni, rasvoittuva, epäpuhdas iho, esteettisten kirurgisten toimenpiteiden jälkihoito, arpien ja haavojen hoito) sekä ikääntymismuutosten hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. Tavoitteena on saavuttaa terve ja elinvoimainen iho. BTB13-tuotteet sisältävät ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita. Tuotteiden teho perustuu BTB13-yhdisteen lisäksi puhtaisiin ja luonnollisiin aktiiviaineisiin, kuten kasviuutteisiin ja kasviöljyihin. Tuotteissa on luonnolliset, miedot tuoksut eikä tuotteita ole testattu eläinkokein.

Kasvohoidon alussa valitsemme ihollesi sopivimman hoidon ja tuotteet. Hoidon jälkeen saat myös kotihoitosuositukset mukaasi, joten varaathan pienen hetken hoidon jälkeen aikaa niiden läpikäymiseksi. Hoitolastamme voit ostaa myös kotiin BTB13-ihonhoitotuotteita. Kauneusmestareilla BTB13-erikoiskasvohoidot toteuttaa kosmetologimme Sanna.

 

*BTB13 PRO-AGE KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 75min

Heleyttävä, ravitseva ja kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, rentouttava kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

 

 

*BTB13 MEDICAL PUHDISTAVA KASVOHOITO 75min

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus (tai kasvohieronta jos ei ihonpuhdistustarvetta), kulmien siistiminen, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet. Rasvoittuvalle iholle ja/tai sekaiholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia. Tasapainottava, puhdistava ja kirkastava kasvohoito.

 

*BTB13 MEDICAL SENSITIVE KASVOHOITO 60min

Herkälle, kuivalle, kutiavalle, ärtyneelle, rosaceaiholle eli ruusufinniin ja/tai atooppiselle iholle soveltuva rauhoittava, vahvistava ja kosteuttava kasvohoito.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen kuorinta, kulmien siistiminen, rauhoittava kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihartiahieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

 

*BTB13 TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min

Kokonaisvaltainen kasvohoito ihotyypin mukaisilla BTB13-tuotteilla sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tarpeen mukaan, kulmien siistiminen, kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

Lisätietoa BTB13-tuotesarjasta: MAAHANTUOJA NAVITER
Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle, lisähieronta niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi.
*sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

 

 

KÄSIHOIDOT & JALKAHOIDOT

Toteutamme hoidot käyttäen sertifoitua luonnonkosmetiikkaa: Lakshmi, Peclavus, Flow kosmetiikka, EkoPharma Helsinki sekä Boho. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja ne soveltuvat herkimmällekin iholle. Kotikäyttöön löydät meiltä laadukkaat Peclavus jalkojenhoitotuotteet sekä Flow kosmetiikan sheavoiteet (hajustamaton, kehäkukka ja piparminttu) ja himalajansuolakuorinnat vartalolle (lime-mansikka, kookos-sitruuna ja vanilja-appelsiini).

Kynsien lakkauksessa käytämme ranskalaisen Boho´n ekologisia ja vegaanisia (paitsi sävy VAO 26) kynsilakkoja, joista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat ns. 7free ja 8free -lakkoja. Boho´n kynsilakoista löytyy laaja valikoima herkullisia värejä!

Käsihoidot:

* MANIKYYRI 30minsisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon ja kevyen käsihieronnan

Lisäpalveluna: Kynsien lakkaus +15min. Voit tuoda oman kynsilakan mukanasi tai ostaa meiltä vegaanisen boho kynsilakan +9€.

* HEMMOTTELEVA KÄSIHOITO 60min – sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan hoitonaamion tai lakkauksen sekä hieronnan

Voit tuoda oman kynsilakan mukanasi tai ostaa meiltä vegaanisen boho kynsilakan +9€.

Jalkahoidot:

* KYNSIEN TERVEYDELLINEN HOITO 45min – Jalkahoitajamme Elisan suorittama hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen & tarvittaessa ohennuksen (esim. kynsisieni tai paksuuntunut kynsi) sekä hoitovoiteen levityksen.

* HOITAVA JALKAHOITO 60min – sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja kevyen hieronnan jalkaterille

* ENSIKÄYNTI JALKAHOITAJALLE 75MIN – Jalkahoitajamme Elisan suorittama hoito sisältää jalkakylvyn ja tarkemman jalkojen tilan tutkimuksen, kovettumien ja ihorasitteiden poistoa, känsien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja kevyen hieronnan. Käydään lopuksi läpi myös kotihoito-ohjeistukset.

* RENTOUTTAVA PADA JALKAHOITO 60MIN – Jalkahoitajamme Elisan suorittama kehoa, mieltä ja jalkoja hellivä kokonaisuus. Hoidossa käytetään ayurvedisia Lakshmi luonnonkosmetiikka tuotteita. Hoito sisältää aromaattisen kylvyn, detox suolakuorinnan jalkaterille ja säärille, ayurvedisen jalkahieronnan jalkaterille ja säärille sekä luonnollisen mustan mutanaamion jalkaterille. Kynsien lakkausta tai geelilakkausta en suosittele hoidon päätteeksi.

* HEMMOTTELEVA JALKAHOITO 90min – sisältää Hoitavan jalkahoidon lisäksi kuorinnan säärille ja jalkaterille, ravitsevan naamion jalkaterille ja pidennetyn hieronnan.

Lisäpalvelut: Kynsien lakkaus – voit ostaa hoitolastamme bohon vegaanisen kynsilakan +9€ tai tuoda oman lakan mukanasi, O.P.I geelilakkaus 1-väri/ranskalainen.

*SISÄÄNKASVANEEN KYNNEN OIKAISUHOITO JOUSIMENETELMÄLLÄ – sisältää oikaistavan kynnen/kynsien tutkimisen, muotoilun ja kynsinauhojen puhdistuksen sekä oikaisuhoidon.

Sisäänkasvaneessa kynnessä kynsi painautuu ihoa vasten aiheuttaen pistävää kipua tai arkuutta. Pitkittyneessä tilanteessa se voi aiheuttaa jopa tulehdustilan ja välttääksemme tulehduksen kynnelle voidaan tehdä oikaisuhoito, jonka avulla kynsi ohjataan kasvamaan suoraan. Kynsien oikaisu voidaan toteuttaa Kauneusmestareilla jousen avulla.

Jousimenetelmä on erittäin tehokas hoitomuoto jos kynsi on kasvanut voimakkaasti sisään. Jousi muotoillaan kynnen muotoisesti ja kiinnitetään kynnelle ja kynnen reunojen alle niin, ettei se paina ihoa vasten. Jousen oikaisutehoa seurataan kontrollikäynnein, jotka tulisi suorittaa 1-2kk välein.

Mikäli kaipailet lisätietoa, niin otathan rohkeasti yhteyttä: kauneusmestarit@gmail.com

 

 

O.P.I GELCOLOR GEELILAKKAUS

O.P.I GelColor geelilakka levitetään kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan LED-valolla. Lopputuloksena on kiiltävä ja kestävä lakkapinta, joka suojaa omia kynsiä. LED-tekniikan ansiosta lakkaus pysyy virheettömänä jopa yli kaksi viikkoa. Värejä löytyy aina kauniin vaaleasta klassiseen punaan ja halutessasi myös ranskalainen lakkaus on mahdollista tehdä. Geelilakkaus voidaan tehdä sekä käsien että varpaiden kynsiin. Geelilakkauksen yhteydessä kynnet muotoillaan ja tarvittaessa lyhennetään sekä hoidetaan kynsinauhat ja tämän jälkeen tehdään geelilakkaus ja lopuksi kynsiä ja kynsinauhoja hoitava öljy. Loistava keino pitää kynnet huoliteltuna esimerkiksi lomamatkan ajan!

LASH LIFT RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash lift ripsien kestotaivutus on hellävarainen käsittely, jolla saat kauniisti kaartuvat ripset. Taivutus tehdään silikonimuotteja käyttäen, jotka valitaan sinun ripsiesi ja halutun kaarevuuden mukaisesti. Taivutuksen jälkeen ripset kestovärjätään (voidaan myös halutessasi jättää värjäys pois) ja lopuksi tehdään ripsiä vahvistava proteiini- ja keratiinikäsittely, antaen ripsille kosteutta ja kiiltoa. Kestotaivutus käsittelyn jälkeen ripsiä ei tulisi kastella eikä meikata seuraavaan 24 tuntiin (mielellään 48h, jos vain mahdollista), jotta taivutuksen sekä proteiini- ja keratiinihoidon vaikutus ei heikkene. Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, riippuen ripsien kasvutahdista.

Huomioita käsittelystä: Kestotaivutusta ei suositella raskaana oleville, sillä ripset eivät välttämättä taivu hormonitoiminnan vuoksi. Allergiset reaktiot ovat harvinaisia, mutta mikäli sinulla on kosmetiikka-allergiaa tai omaat erittäin herkät silmät, kestotaivutusta ei tällöin suositella tehtäväksi.

 

SOKEROINTI

Sokerointi on erittäin hellävarainen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja niin kasvoilta kuin vartalolta. Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville. Sokeroinnin jälkeen iho on pehmeä ja sileä, sillä sokerointi myös kuorii luonnollisesti ihoa. Sokeroinnit toteutamme Lapinniemen Helmi- sokerilla, joka on suomalaiselle herkälle iholle kehitettyä vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Tuotteissa ei ole ihoa herkistäviä hajusteita, väriaineita, talkkia tai sitruunaa.

ENNEN SOKEROINTIA: Ihokarvan pituus olisi ensimmäisillä kerroilla hyvä olla 0,5cm -1cm pitkää (saa olla pidempikin), jotta karva saadaan varmasti irtoamaan ja saavutetaan haluttu lopputulos. Voit kuoria hellävaraisesti ihosi 2 päivää ennen sokerointia. Vältä kuitenkin kuorintaa sokerointia edeltävänä tai samana päivänä. Älä myöskään käytä kosteusvoidetta tai öljyä sokerointialueelle samana päivänä ennen sokerointia.

SOKEROINNIN JÄLKEEN: Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia tuotteita sekä hajuvesiä sokerointialueelle 24h sokeroinnin jälkeen. Myös ihoa tukkivia meikkituotteita olisi hyvä välttää kasvosokeroinnin jälkeen. Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen min. 2 päivää. Tämän jälkeen kuori/kuivaharjaa ihoasi n.2-3 kertaa viikossa (ihon kunto huomioiden). Kosteuta ihoa päivittäin kosteusvoiteella. Sisäänpäinkasvaville karvoille voi tarvittaessa käyttää niiden sisäänkasvua ehkäisevää tuotetta. Suojaa ihoasi auringolta hyvin ainakin viikko sokeroinnin jälkeen.

Jos kaipaat lisätietoa sokeroinnista, otathan meihin yhteyttä kauneusmestarit@gmail.com