Avoinna ma-la sopimuksen mukaan. Varaa aika.
Purotie 3 C, Pitäjänmäki, Helsinki.
044 733 3033

Kosmetologi-meikkaaja ja jalkahoitaja Elisa

Olen SKY-CIDESCO kosmetologi, meikkaaja-maskeeraaja ja jalkojenhoidon at. Valmistuin kosmetologiksi Suomen kosmetologikoulusta maaliskuussa 2009 ja meikkaaja-maskeeraajaksi International maker academysta kesäkuussa 2011. Syksyllä 2017 suoritin jalkojenhoidon ammattitutkinnon Suomen kosmetologikoulussa.

Jalkojenhoidon ammattitutkinnon myötä haluni oppia ja syventää osaamistani jalkojen suhteen kasvoi. Hain jalkaterapeutin amk-tutkintoon ja aloitin opinnot tammikuussa 2018 ja tällä hetkellä opiskelen Metropoliassa Helsingissä.

Tarjoan Kauneusmestareilla kokonaisvaltaisia hoitokokonaisuuksia päästä varpaisiin ammatitaidolla. Hoitotarjonnastani löydät jalkahoidot, käsihoidot, Helmi-sokeroinnit, kestovärjäykset, Lash lift -ripsien kestotaivutuksen, O.P.I geelilakkauksen sekä meikkauspalvelut. Jalkojenhoidon ammatin myötä tarjoan myös sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoitoa jousimenetelmällä sekä yksilöllisiä silikoniortooseja.

Mielestäni kauneus lähtee sisältäpäin ja on tärkeää hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti, jotta voi hyvin. Minua kiinnostaa luonnonmukaisuus ja sen myötä tietysti luonnonmukaiset tuotteet. Pyrin kouluttamaan itseäni mahdollisimman paljon, koska näin voin oppia uutta ja pysyä ajan hermolla.

Lue lisää tarjoamistani hoidoista ja palveluista.

 

Varaa Nyt