Avoinna ma-la sopimuksen mukaan. Varaa aika.
Purotie 3 C, Pitäjänmäki, Helsinki.
044 733 3033

Hemmotteluhoidot

Hemmotteluhoitoihimme kuuluvat ihoa, kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti hoitavat, rentouttavat vartalo- ja hierontahoidot. Kauneusmestareilla hoidot toteuttaa kosmetologimme Sanna.

Hemmottelevat vartalo- ja hierontahoidot toteutamme kotimaisilla, ravitsevilla EkoPharma-vartalotuotteilla, jotka ovat FI Natura -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Hoitavina aktiiviaineina tuotteissa toimivat kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joilla on tutkittuja tehokkaita vaikutuksia ihoon. Ekopharman tuotteet sopivat erinomaisesti myös herkälle iholle ja niissä on hyvin mieto, luonnollinen tuoksu.

Lisätietoa EkoPharma vartalotuotteista.
 

Rentouttava pää- ja kasvohieronta (45 min)

Hoito sisältää niskahartiaseudun, pään ja kasvojen alueen pehmeää hierontaa. Hoito tehdään hoitopedissä makuuasennossa. Hieronnassa käytetään iholla hoitavaa Ekopharma Herukka hierontaöljyä. Rentouttava, rauhoittava ja hemmotteleva hoito.
Lisäpalveluna mahdollisuus valita hoidon alussa rentouttava jalkakylpy.

 

Kuumakivihoito (60 min/75 min)

Tässä tuhansia vuosia vanhassa kuumakivihoidossa koko vartalo hierotaan lämpöisillä kivillä. Kivet lämmitetään noin 57 asteen lämpöisiksi ja hoidon aikana lämpimät kivet asetellaan keskeisille paikoille kehoa luovuttamaan miellyttävää lämpöään syvälle lihaksiin. Lämpö hoitaa erityisen hyvin lihaskireyttä ja lihasjännityksiä, kivien luovuttaessa lämpöään tasaisen hitaasti koko kehoon. 75 min hoidossa hierotaan koko vartalon lisäksi haluttaessa myös kämmenet ja/tai jalkaterät.

Kuumakivihoidossa käytetään iholla Ekopharman hierontaöljyä, joka samalla hoitaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaakin ihoa.

Erittäin miellyttävä, syvärentouttava ja hemmotteleva hoito!

 

Puhdistava hoito selälle (60 min/75 min)

Hoito sisältää selän ihon alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, hellävaraisen kuorinnan, ihon lämmittelyn kompressiliinoin, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hoitonaamion ja hoitovoiteen. Lyhyempi hoito (60 min) sisältää pienimuotoisen mekaanisen ihonpuhdistuksen, pidempi hoito (75 min) sisältää laajemman ihonpuhdistuksen. Mikäli ihonpuhdistukselle ei ole tarvetta, voidaan sen sijasta tehdä selän alueen kevyttä hierontaa.

 

Rentouttava vartalohoito (75 min/90 min)

Hoito sisältää vartalon kuivaharjauksen sekä kokovartalon kuumakivihieronnan. Kuivaharjaus luonnonmateriaaleista valmistetulla kintaalla vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista sekä edistää vartalohoitotuotteen imeytymistä ja vaikutusta.

Kuivaharjauksen jälkeen kokovartaloa hemmotellaan rentouttavalla kuumakivihieronnalla, jossa käytetään ihoa hoitavaa Ekopharman hierontaöljyä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle ihanteellinen hoito. Vartalon ihoa pehmentävä, ravitseva ja koko kehoa syvärentouttava hoito.

 

Kauneusmestareilta rentouttavat ja hemmottelevat vartalohoidot.

Varaa aika nettiajanvarauksesta. Näet vapaat ajat heti.