fb

Yhteystiedot

AJANVARAUKSET JOKO KLIKKAAMALLA VARAA NYT TAI PUHELIMITSE

Kauneusmestarit ja Hierontamestarit
Purotie 3 C
00380 Helsinki Pitäjänmäki

Puh. 044 7333033
Mikäli emme pääse vastaamaan, jätäthän viestin vastaajaan.

info@kauneusmestarit.fi

Avoinna:
Olemme paikalla varausten mukaan.
Ajanvaraus:
– puhelimitse 044 7333033
– tai kampaamosta
– sähköpostitse

 

Laskutus/markkinointi/hallinto
Hius- ja Kauneusmestarit Oy
OTA YHTEYTTÄ TAI LÄHETÄ PALAUTETTA

PERUUTUKSET
Peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetyistä tai saman päivän aikana peruutetuista varauksista veloitamme 50% hinnaston mukaisesta palvelun maksusta. Toivomme yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse.

 

KARTTA JA REITTIOHJEET

Reittiohjeet – Kauneusmestarit Kauneushoitola Helsinki

Kauneusmestarit on syksyllä 2013 avattu kauneushoitola Helsingin Pitäjänmäellä Talin urheilukentän välittömässä läheisyydessä. Pääset hoitolaamme kätevästi sekä julkisilla kulkuneuvoilla että omalla autolla.

Paina kartasta kohtaa reittiohjeet, jolloin saat kätevät ja tarkat ajo-ohjeet haluamastasi osoitteesta. Muista valita määränpääksi Purotie 3, Helsinki (ei Espoo).

Autolla pääset parhaiten Kehä 1:ltä joko Pitäjänmäen tai Vihdintien liittymästä, tai lähellä kulkevaa Turun moottoritietä tai Hämeenlinnanväylää pitkin. Saapuessasi Vihdintien isoon liikenneympyrään, poistu siitä Pitäjänmäentien suuntaan ja aja noin 1 km saapuaksesi Purotielle. Parkkipaikkoja autoilijoille löytyy Purotieltä, Talin urheilukentän parkkipaikalta (maksullinen) sekä Kutomotieltä.

Leppävaaran juna-asemalta pääset kätevästi busseilla 550, 235, 217. Elielinaukiolta pääset busseilla 218, 38, 235. Kampin suunnasta pääset busseilla 14, 39, 39b. Pysäkin nimi, jolla kannattaa jäädä pois on Takomotie ja se sijaitsee Pitäjänmäen S-marketin edustalla. Mikäli saavut junalla, kävelymatkaa on yksi kilometri sekä Valimon että Pitäjänmäen juna-asemilta.

Pitäjänmäki is located on the westernmost district of Helsinki, near the border of Espoo. You can read more information about Pitäjänmäki from here.

Also check out Hiusmestarit Hair Salon – Parturi Kampaamo Pitäjänmäki