Soita meille : 044 7333033
varaa nyt
fb

Vartalohoidot ja hierontahoidot (Sanna)

hieronta-fb-mainos

DAY SPA -HOIDOT 

 

Day Spa -hoitoihimme kuuluvat ihoa, kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti hoitavat, rentouttavat vartalo- ja hierontahoidot.

Vartalohoidot toteutamme kotimaisilla, ravitsevilla EkoPharma -vartalotuotteilla, jotka ovat FI Natura -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteiden pH on optimoitu iholle sopivaksi, mikä auttaa suojaamaan ihoa ympäristön rasituksilta ja vahvistaa ihon suojabarrieria. Ekopharman tuotteet sopivat erinomaisesti myös herkälle iholle.

Hoitavina aktiiviaineina vartalotuotteissa toimivat kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joilla on tutkittuja tehokkaita vaikutuksia ihoon. Tuotteiden nimikkomarja on suomalaisilta soilta kerätty hilla. Hilla sisältää runsaasti mm. antioksidanttista, ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa E-vitamiinia, ihon väriä kirkastavaa C-vitamiinia sekä ihon hyvinvoinnille yleisesti tärkeitä välttämättömiä rasvahappoja. Lakkamarjan siemenöljyn ja marjauutteen lisäksi tuotteissa käytetään hoitoindikaation mukaan tarkasti valikoituja muita aktiiviaineita. Esimerkiksi kiinteyttävissä tuotteissa on nestettä poistavaa kofeiinia ja aineenvaihduntaa vilkastuttavaa inkivääriuutetta. Selluliittia vastaan tuotteissa on käytetty ihoa selvästi silottavaa aktiiviainetta, jonka tehosta on runsaasti vakuuttavaa näyttöä.

 

Lisätietoa EkoPharma vartalotuotteista löydät täältä.

Hierontaa sisältävissä hoidoissa käytämme puhtaita, ihoa hoitavia ja ravitsevia kasviöljyjä, kuten kylmäpuristettua manteliöljyä ja aprikoosinkiviöljyä.

Pehmentävä vartalohoito (45 min/75min)                            

Hoito sisältää hellävaraisen, kaksitehoisen Hilla Duo-vartalokuorinnan (bambujauhe- ja AHA-hedelmähappokuorinta) sekä ihoa ravitsevan hoitovoiteen levityksen (45min). Pidemmässä hoidossa (75min) tehdään vartalon kuivaharjaus ja pehmeä hieronta ihoa ravitsevalla vartaloöljyllä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Vartalon ihoa pehmentävä ja ravitseva hoito.

Rentouttava vartalohoito (75min/90min)  

Hoito sisältää vartalon kuivaharjauksen (75min hoito) tai hellävaraisen, kaksitehoisen Hilla Duo-vartalokuorinnan (bambujauhe- ja AHA-hedelmähappokuorinta)  (90min hoito) sekä kokovartalon kuumakivihieronnan. Kuivaharjaus luonnonmateriaaleista valmistetulla kintaalla vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista sekä edistää vartalohoitotuotteen imeytymistä ja vaikutusta. Kuorinta ravitsee ja pehmittää tehokkaasti ihoa.

Kuivaharjauksen/kuorinnan jälkeen kokovartaloa hemmotellaan rentouttavalla kuumakivihieronnalla, jossa käytetään ihoa hoitavaa Ekopharman hierontaöljyä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle ihanteellinen hoito. Vartalon ihoa pehmentävä, ravitseva ja koko kehoa syvärentouttava hoito.

Puhdistava hoito selälle (60min/75min)

Hoito sisältää selän ihon alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, hellävaraisen kuorinnan, ihon lämmittelyn kompressiliinoin, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hoitonaamion ja hoitovoiteen. Lyhyempi hoito (60min) sisältää pienimuotoisen mekaanisen ihonpuhdistuksen, pidempi hoito (75min) sisältää laajemman ihonpuhdistuksen. Mikäli ihonpuhdistukselle ei ole tarvetta, voidaan sen sijasta tehdä selän alueen kevyttä hierontaa.

Intialainen päähieronta (45min) 

Hoito sisältää niskahartiaseudun, pään ja kasvojen alueen pehmeää hierontaa. Hoito tehdään hoitopedissä makuuasennossa (vatsallaan ja selinmakuuasennossa). Hieronnassa käytetään iholla hoitavaa aprikoosinkiviöljyä. Erittäin rentouttava ja rauhoittava hoito.

*Lisäpalveluna mahdollisuus valita hoidon alussa jalkakylpy lisäämään hoidon rentouttavaa vaikutusta.

*Saatavana myös edullisemmat viiden ja kymmenen kerran sarjahoidot! Kts. lisää hinnasto -sivulta.

Aromaterapeuttinen hoito (60min / 75min)

Rentouttava hierontahoito, jossa käytetään ihoa hoitavaa aprikoosinkiviöljyä sekä eteerisiä öljyjä. Hoidossa voit valita öljy-yhdistelmän, joka rentouttaa (appelsiinin eteerinen öljy) tai virkistää ja energisoi (sitruunan eteerinen öljy). Eteeriset öljyt yhdistettynä pehmeisiin  hierontaliikkeisiin rentouttavat niin koko kehon kuin mielen. Hoidossa pyritään kokonaisvaltaisesti mielen ja kehon tasapainottamiseen sekä stressin lievittämiseen. Hoitoa ei suositella raskaana olevalle eikä imettävälle eteeristen öljyjen vuoksi.

Kuumakivihoito (60min / 75min)           

Tässä tuhansia vuosia vanhassa kuumakivihoidossa koko vartalo hierotaan lämpöisillä kivillä. Kivet lämmitetään noin 57 asteen lämpöisiksi ja hoidon aikana lämpimät kivet asetellaan keskeisille paikoille kehoa luovuttamaan miellyttävää lämpöään syvälle lihaksiin. Lämpö hoitaa erityisen hyvin lihaskireyttä ja lihasjännityksiä, kivien luovuttaessa lämpöään tasaisen hitaasti koko kehoon. 75min hoidossa hierotaan koko vartalon lisäksi haluttaessa myös kämmenet ja/tai jalkaterät.

Kuumakivihoidossa käytetään iholla Ekopharman ravitsevaa hierontaöljyä, joka samalla hoitaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaakin ihoa.

Erittäin miellyttävä, syvärentouttava ja hemmotteleva hoito!

 

Kauneusmestareilta rentouttavat ja hemmottelevat vartalohoidot.

>> Varaa aika nettiajanvarauksesta painamalla tästä. Näet vapaat ajat heti.