fb

Kosmetologin esittely – Sanna

KOSMETOLOGIN ESITTELY – SANNA

 

Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2011 Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta, Helsingistä. Olen työskennellyt aiemmin pääkaupunkiseudulla Day spa -hoitoloissa. Olen saanut myös kaupallisen alan koulutuksen ja työskennellyt ennen kosmetologin ammattia erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointitehtävissä. Vahva kiinnostus käsillä tekemiseen ja ihmisen hyvinvointiin sekä nuoruuden haave kosmetologin ammatista johdattivat minut opiskelemaan kosmetologiksi. Työssäni kosmetologina olen kiinnostunut erityisesti hoidollisista ja kokonaisvaltaisista hoidoista. Opinnoissani ja työssäni hoitolamaailmassa olen saanut opiskella myös erilaisia hierontamenetelmiä. Vartalo- ja hierontahoidot ovatkin, peruskosmetologisten hoitojen rinnalla, lähellä sydäntäni.

sanna-foto2

Kauneusmestareissa palveluihini kuuluvat kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, kestovärjäykset ja kulmien muotoilu, sokeroinnit sekä rentouttavat Day Spa -hoidot: vartalohoidot, kuumakivihoito, aromaterapeuttinen hoito ja intialainen päähieronta.

Luonnollisuus, puhtaus ja ekologisuus ovat minulle tärkeitä arvoja. Kauneusmestareissa toteutan hoidot laadukkailla ja mahdollisimman puhtailla tuotteilla, jotka tukevat ihon ja koko kehon terveyttä ja hyvinvointia.

Palvelen Sinua ammattitaidolla ja huolella. Saat halutessasi aina hoidon yhteydessä myös ohjausta ja neuvontaa ihon hoitoon liittyvissä haasteissa. Sky kosmetologiPyrin kouluttamaan itseäni säännöllisesti, sillä mielestäni on tärkeää pysyä ammatillisesti ajassa mukana ja ainahan on mukava oppia uutta!

Olet lämpimästi tervetullut!

 

Lue lisää tarjoamistani hoidoista sekä palveluista painamalla tästä.