fb

Sanna

KOSMETOLOGIN ESITTELY – SANNA

Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2011 Suomen kosmetologien yhdistyksen opistosta (SKY-Opisto), Helsingistä. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt pääkaupunkiseudulla mm. kansainvälisessä Day Spa -hoitolassa, jossa sain arvokasta työkokemusta kokonaisvaltaisista hoidollisista hoidoista. Olen aina ollut hyvin kiinnostunut ihon hyvästä hoidosta, terveydestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kosmetologina haluan edistää sinun hyvinvointiasi auttamalla ihonhoidollisissa haasteissa sekä tarjoamalla miellyttäviä, tuloksekkaita ja rentouttavia hoitoja.

Kauneusmestareissa tarjoan monipuoliset kosmetologiset hoidot ammattitaidolla ja huolella. Palveluihini kuuluvat kasvohoidot kotimaisilla Ekopharma Helsinki ja BTB13 -kasvohoitosarjoilla, käsihoidot, jalkahoidot, sokeroinnit ja kestovärjäykset. Lisäksi teen hemmottelevia ja rentouttavia vartalohoitoja, kuten intialaista päähierontaa ja kuumakivihoitoa.

Hoidon yhteydessä saat aina myös ihonhoidon ohjausta ja suositukseni kotihoidon tueksi. Sky kosmetologiPyrin kouluttamaan itseäni säännöllisesti, jotta voin kehittyä työssäni ja ainahan on mukava oppia uutta 🙂 Lämpimästi tervetuloa!

 

Lue lisää tarjoamistani hoidoista sekä palveluista painamalla tästä.