Soita meille : 044 7333033
varaa nyt
fb

Sanna

KOSMETOLOGIN ESITTELY – SANNA

Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2011 Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta, Helsingistä. Kosmetologiksi valmistumisen jälkeen olen työskennellyt pääkaupunkiseudulla mm. kansainvälisessä Day Spa -hoitolassa. Olen saanut myös kaupallisen alan koulutuksen ja työskennellyt pitkään asiakaspalvelutyössä. Kutsumus hoitotyöhön vei kuitenkin voiton ja niinpä toteutinkin aikuisiällä nuoruuden haaveeni ja opiskelin kosmetologiksi. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ihon terveydestä ja hyvästä hoidosta sekä käsillä tekemisestä. Olen erikoistunut erityisesti hoidollisten hoitojen tekoon ja minulla on aito halu auttaa.

Kauneusmestareissa palvelen Sinua kokonaisvaltaisesti, ammattitaidolla ja huolella. Palveluihini kuuluvat kasvohoidot (EkoPharma kasvohoidot ja BTB13 -erikoiskasvohoidot), käsi- ja jalkahoidot, rentouttava kasvohieronta, kestovärjäykset ja sokeroinnit. Lisäksi teen hemmottelevia ja rentouttavia Day Spa -hoitoja (vartalohoidot, kuumakivihoito, aromaterapeuttinen hoito ja intialainen päähieronta).

Luonnollisuus, puhtaus ja ekologisuus ovat minulle tärkeitä arvoja. Kauneusmestareissa toteutan hoidot laadukkailla ja mahdollisimman puhtailla tuotteilla, jotka tukevat niin ihon kuin koko kehon terveyttä ja hyvinvointia.

Hoidon yhteydessä saat halutessasi aina myös ihon hoidon ohjausta ja neuvontaa. Sky kosmetologiPyrin kouluttamaan itseäni säännöllisesti, jotta voin auttaa mahdollisimman hyvin mm. ihonhoitoon liittyvissä haasteissa.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini!

 

Lue lisää tarjoamistani hoidoista sekä palveluista painamalla tästä.