Soita meille : 044 7333033
varaa nyt
fb

Sanna

KOSMETOLOGIN ESITTELY – SANNA

Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2011 Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta, Helsingistä. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt pääkaupunkiseudulla Day Spa -hoitoloissa. Kauneusmestareissa olen toiminut kosmetologina  vuodesta 2014. Ennen kosmetologin ammattia opiskelin kieliä sekä kaupallisia aineita ja työskentelin kaupalliselta alalta valmistumisen jälkeen mm. markkinoinnin ja asiakaspalvelun työtehtävissä. Olen silti aina ollut hyvin kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista ja pehmeät arvot ovat itseäni lähellä. Lisäksi vahva kiinnostus käsillä tekemiseen ja nuoruuden haave kosmetologin ammatista johdattivat minut aikuisiällä opiskelemaan tähän ihmisläheiseen, ihanaan ammattiin.

Kauneusmestareissa palvelen Sinua kokonaisvaltaisesti, ammattitaidolla ja huolella. Olen kiinnostunut erityisesti hoidollisista hoidoista. Palveluihini kuuluvat kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, rentouttava kasvohieronta, kestovärjäykset, sokeroinnit ja Day Spa -hoidot; vartalohoidot, kuumakivihoito, aromaterapeuttinen hoito ja intialainen päähieronta.

Luonnollisuus, puhtaus ja ekologisuus ovat minulle tärkeitä arvoja. Kauneusmestareissa toteutan hoidot laadukkailla ja mahdollisimman puhtailla tuotteilla, jotka tukevat niin ihon kuin koko kehon terveyttä ja hyvinvointia.

Hoidon yhteydessä saat halutessasi aina myös ohjausta ja neuvontaa ihon hoitoon liittyvissä haasteissa.  Sky kosmetologiPyrin kouluttamaan itseäni säännöllisesti, jotta voin tarjota Sinulle ajantasaista tietoa ihonhoidosta ja kenties uusia ideoita kotihoitoonkin 🙂

Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini!

 

Lue lisää tarjoamistani hoidoista sekä palveluista painamalla tästä.