Soita meille : 044 7333033
varaa nyt
fb

Sanna

KOSMETOLOGIN ESITTELY – SANNA

Hei! Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2011 Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta, Helsingistä. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt pääkaupunkiseudulla Day Spa -hoitoloissa. Kauneusmestareissa olen toiminut kosmetologina  vuodesta 2014. Ennen kosmetologin ammattia opiskelin kieliä sekä kaupallisia aineita ja työskentelin mm. markkinoinnin ja asiakaspalvelun työtehtävissä. Olen aina ollut hyvin kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ihon hyvästä hoidosta ja käsillä tekemisestä. Niinpä toteutin nuoruuden haaveeni ja opiskelin aikuisiällä kosmetologiksi, erikoistuen erityisesti hoidollisten hoitojen tekoon.

Kauneusmestareissa palvelen Sinua kokonaisvaltaisesti, ammattitaidolla ja huolella. Olen erikoistunut erityisesti kasvo- ja vartalohoitoihin. Palveluihini kuuluvat perus- ja erikoiskasvohoidot (EkoPharma ja BTB13), käsi- ja jalkahoidot, rentouttava kasvohieronta, kestovärjäykset, sokeroinnit ja hemmottelevat Day Spa -hoidot; vartalohoidot, kuumakivihoito, aromaterapeuttinen hoito ja intialainen päähieronta.

Luonnollisuus, puhtaus ja ekologisuus ovat minulle tärkeitä arvoja. Kauneusmestareissa toteutan hoidot laadukkailla ja mahdollisimman puhtailla tuotteilla, jotka tukevat niin ihon kuin koko kehon terveyttä ja hyvinvointia.

Hoidon yhteydessä saat halutessasi aina myös ihon hoidon ohjausta ja neuvontaa. Sky kosmetologiPyrin kouluttamaan itseäni säännöllisesti, jotta voin auttaa Sinua mahdollisimman hyvin mm. ihonhoitoon liittyvissä haasteissa.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini!

 

Lue lisää tarjoamistani hoidoista sekä palveluista painamalla tästä.