fb

Sanna

KOSMETOLOGIN ESITTELY – SANNA

Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2011 SKY-Opistosta, Helsingistä. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt pääkaupunkiseudulla mm. kansainvälisessä Day Spa -hoitolassa, jossa sain arvokasta työkokemusta kokonaisvaltaisista hoidollisista hoidoista. Ennen kosmetologin ammattia työskentelin pitkään mm. asiakaspalvelutehtävissä ja ihmisläheinen työ onkin lähellä sydäntäni. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, luonnonmukaisuudesta, itsensä hoitamisesta eri tavoin. Lähestyn myös ihonhoitoa aina kokonaisvaltaisesti. Pidän työssäni sen ihmisläheisyydestä ja mahdollisuudesta tuottaa iloa ja hyvää oloa.

Kauneusmestareissa tarjoan monipuoliset kosmetologiset hoidot ammattitaidolla ja huolella. Palveluihini kuuluvat Ekopharma Helsinki kasvohoidot sekä BTB13-erikoiskasvohoidot, käsihoidot, jalkahoidot, Helmi-sokeroinnit ja kestovärjäykset. Lisäksi teen hemmottelevia ja rentouttavia vartalohoitoja.

Hoidon yhteydessä saat halutessasi aina myös ihonhoidon ohjausta ja suositukseni kotihoidon tueksi. Sky kosmetologiPyrin kouluttamaan itseäni säännöllisesti, jotta voin auttaa mahdollisimman hyvin mm. ihonhoitoon liittyvissä haasteissa.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini!

 

Lue lisää tarjoamistani hoidoista sekä palveluista painamalla tästä.