fb

Elisa

KOSMETOLOGI-MEIKKAAJA, JALKAHOITAJA ELISA

Olen SKY-CIDESCO kosmetologi, meikkaaja-maskeeraaja ja jalkojenhoidon at. Valmistuin kosmetologiksi Suomen kosmetologikoulusta maaliskuussa 2009, meikkaaja-maskeeraajaksi International maker academysta kesäkuussa 2011. Syksyllä 2017 suoritin jalkojenhoidon ammattitutkinnon Suomen kosmetologikoulussa.

Jalkojenhoidon ammattitutkinnon myötä haluni oppia ja syventää osaamistani jalkojen suhteen kasvoi ja päätin hakea Savonlinnan ammattikorkeakouluun jalkaterapeutin amk tutkintoon. Aloitin opinnot siellä tammikuussa 2018 monimuoto-toteutuksena.

Tarjoan Kauneusmestareilla kokonaisvaltaisia hoitokokonaisuuksia päästä varpaisiin ammatitaidolla. Hoitotarjonnastani löydät jalkahoidot, käsihoidot, Helmi sokeroinnit, kestovärjäykset, Ruthie Belle lash lift – ripsien kestotaivutuksen, O.P.I geelilakkauksen sekä meikkauspalvelut. Jalkojenhoidon ammatin myötä tarjoan myös sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoitoa jousimenetelmällä sekä yksilöllisiä silikoniortooseja.

Mielestäni kauneus lähtee sisältäpäin ja on tärkeää hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti, jotta voi hyvin. Minua kiinnostaa luonnonmukaisuus ja sen myötä tietysti luonnonmukaiset tuotteet. Pyrin kouluttamaan itseäni mahdollisimman paljon, koska näin voin oppia uutta ja pysyä ajan hermolla.

Lue tästä lisätietoa tarjoamistani eri hoidoista Pitäjänmäessä

Mikäli mietit, mitä eroa on suomessa käytetyillä termeillä jalkaterapeutti, jalkahoitaja ja jalkojenhoitaja, kyseessä ovat eri ammattinimikkeet eri aikakausilta sekä koulutustaustoilta. Uusin koulutuksista on Suomessa 2003 aloitettu jalkojenhoidon ammattitutkinto, joka antaa valmiudet hoitaa erilaisia jalkoihin liittyviä ihon sekä kynsien vaivoja. Laajempi jalkaterapeutti-koulutus puolestaan ottaa kantaa myös liikkumiseen ja raajojen kuormittumiseen. Lisätietoa nimikkeistä Wikipediasta

 

Varaa aika heti