Soita meille : 044 7333033
varaa nyt
fb

Elisa

KOSMETOLOGIN ESITTELY – ELISA

Olen SKY kosmetologi ja meikkaaja-maskeeraaja. Valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi kesäkuussa Elisa12011 International Maker Academysta ja kosmetologiksi Suomen kosmetologikoulusta maaliskuussa 2009.

Olen suorittanut myös kansainvälisen CIDESCO kosmetologitutkinnon vuonna 2009 ja kuulun Suomen kosmetologien yhdistykseen.

Syksyllä 2016 lähdin hakemaan lisäoppia jalkojenhoidon puolelta ja aloitin jalkojenhoidon ammattitutkinnon opinnot Suomen kosmetologikoulussa.

Tarjoan kokonaisvaltaisia hoitokokonaisuuksia päästä varpaisiin ammatitaidolla Kauneusmestareilla Pitäjänmäessä. Hoitotarjonnastani löydät kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot, sokeroinnit, kestovärjäykset, ripsipermanentin/ripsien kestotaivutuksen, O.P.I geelilakkauksen ja meikkauspalvelut. Uutena palveluna tarjoan sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoitoa. Palvelusta lisätietoa osiossa hoidot.

Mielestäni kauneus lähtee sisältäpäin ja on tärkeää hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti, jotta voi hyvin. Minua kiinnostaa luonnonmukaisuus ja sen myötä tietysti luonnonmukaiset hoidot. Pyrin kouluttamaan itseäni mahdollisimman paljon, koska aina oppii uutta ja siten pysyy ajan hermolla.

Lue tästä lisätietoa tarjoamistani eri hoidoista Pitäjänmäessä

Mikäli mietit, mitä eroa on suomessa käytetyillä termeillä jalkaterapeutti, jalkahoitaja ja jalkojenhoitaja, kyseessä ovat eri ammattinimikkeet eri aikakausilta sekä koulutustaustoilta. Uusin koulutuksista on Suomessa 2003 aloitettu jalkojenhoidon ammattitutkinto, joka antaa valmiudet hoitaa erilaisia jalkoihin liittyviä ihon sekä kynsien vaivoja. Laajempi jalkaterapeutti-koulutus puolestaan ottaa kantaa myös liikkumiseen ja raajojen kuormittumiseen. Lisätietoa nimikkeistä Wikipediasta

 

Varaa aika heti