Soita meille : 044 7333033
varaa nyt
fb

Kosmetologin palvelut – Kasvohoito – Jalkahoito – Ripset – Helsinki

 

ekopharma-kasvohoito-helsinki

EKOPHARMA HELSINKI KASVOHOIDOT

EkoPharma Helsinki on korkealaatuinen suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan kulmakiviä ovat hyvä siedettävyys, luonnollisuus ja korkea hoidollisuus. EkoPharman tuotteet on suunniteltu herkälle suomalaiselle iholle ja tuotteiden raaka-aineet pohjautuvat kylmäpuristettuihin kasviöljyihin sekä suomalaisiin luomumarjoihin kuten tyrniin, vadelmaan, mustaherukkaan ja karpaloon. Raaka-aineiden korkea antioksidanttiteho ja vitamiinirikkaus kosteuttavat, rauhoittavat, vahvistavat ja tasapainottavat herkkää suomalaista ihoa. EkoPharma Helsinki -tuotesarja on suomalaisen luonnonkosmetiikkayhdistys FI-NATURAN sertifioima.

*HELEYTTÄVÄ PIKAKASVOHOITO 30min: alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta tai naamio sekä loppuhoitotuotteet

*EKOPHARMA KASVOHOITO 60min: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvohieronta, naamio, kevyt käsihieronta sekä loppuhoitotuotteet.

*EKOPHARMA KASVOHOITO IHONPUHDISTUKSELLA 80min: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, naamio, kevyt käsihieronta sekä loppuhoitotuotteet.

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: decolté -hoito*, lisähieronta pään alueelle ja/tai niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri**, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi

*sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kevyen hieronnan, naamion, hoitoseerumin – ja voiteen

**sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

 

*MIESTEN KASVOHOITO 60min: Miehen ihon tarpeet huomioiva kasvohoito: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus taih4wBtnc2wu7VXoZ97aai_ZnAmF3yozsLVxourp1FSew kasvohieronta (jos ei ihonpuhdistustarvetta), naamio, kevyt käsi- tai päähieronta sekä loppuhoitotuotteet. Haluttaessa myös kulmat voidaan kevyesti siistiä. Sopii myös nuorelle!

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle ja/tai niskahartiaseudulle , käsikuorinta+naamio, minimanikyyri

 

*RENTOUTTAVA KASVOHIERONTA 45min: alkupuhdistus, kasvojen, kaulan, decoltéen ja niskahartiaseudun hieronta EkoPharma -kasvoöljyllä tai ravitsevalla, kylmäpuristetulla Argan -öljyllä. Hieronta vilkastuttaa kasvojen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä ravitsee ja napakoittaa ihoa. Rentouttava hoito! Saatavana myös edullisemmat 5/10 kerran sarjahoidot. Kts. lisää hinnastot -sivulta.


Lisätietoa EkoPharma Helsinki -tuotesarjasta: http://naviter.fi/ekopharma/

 

 

 

 

BTB13  ERIKOISKASVOHOIDOT 

 

BTB13 on poikkeuksellinen ihonhoitosarja, joka perustuu kotimaiseen tutkimukseen ja innovaatioon. Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä BTB13-yhdiste aktivoi ihon passivoituneita kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. BTB13-yhdiste on laajalti patentoitu sekä Suomessa että ulkomailla ja sen vaikutuksen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta (vaikutus osoitettu ihmisen kantasoluilla). BTB13-yhdiste koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta, joita ihossa esiintyy luonnostaan mutta joiden määrä vähenee erityisesti ikääntymisen myötä. Kantasolujen toiminta heikkenee myös mm. auringon UV-säteilyn, ilman saasteiden, huonon ruokavalion, sairauksien, lääkitysten ja stressin seurauksena. Kun passivoituneet kantasolut eivät jaksa tuottaa uusia vahvoja ihosoluja, iho uudistuu hitaammin. Passivoitunut, kuonan kuormittama iho ei ole terveen elinvoimainen ja siinä saattaa esiintyä erilaisia häiriöitä. Laiskasti uudistuva iho menettää myös heleytensä ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä selvemmin. Tätä vajetta voidaan korjata ulkoisesti tuoduilla BTB13-tuotteilla.

BTB13-tuotteet on kehitetty erilaisten ihossa esiintyvien haasteiden hoitoon (herkkä, kutiava, ärtynyt ja atooppinen iho, rosacea eli ruusufinni, rasvoittuva epäpuhdas iho, akneiho, postoperatiivinen hoito, arpien ja haavojen hoito) sekä ikääntymismuutosten hoitoon. Tavoitteena on saavuttaa terve ja elinvoimainen iho. BTB13-tuotteet sisältävät ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita. Tuotteiden raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia; tuotteet sisältävät runsaasti mm. kasviöljyjä ja kasviuutteita. Tuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita.

 

*BTB13 ANTI-AGE KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 75min

Kiinteyttävä, ravitseva ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen AHA-hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen, tehoseerumi, rentouttava kasvo- ja niskahartiahieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, loppuhoitovoiteet.

 

*BTB13 MEDICAL PUHDISTAVA&TASAPAINOTTAVA KASVOHOITO 75min 

Epäpuhtaalle, seka-rasvoittuvalle ja/tai akneiholle soveltuva kasvohoito. Sopii myös herkälle iholle.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kaksivaikutteinen, hellävarainen AHA- ja BHA- kuorinta (hedelmähappo- ja salisyylihappokuorinta), mekaaninen ihonpuhdistus (tai kasvohieronta jos ei puhdistustarvetta), kulmien siistiminen, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

 

*BTB13 MEDICAL SENSITIVE KASVOHOITO 60min 

Herkälle, kutiavalle, ärtyneelle, rosaceaiholle eli ruusufinniin ja/tai atooppiselle iholle soveltuva rauhoittava, korjaava ja vahvistava kasvohoito. 

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen kuorinta, kulmien siistiminen, tehoseerumi, rauhoittava kasvohieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, loppuhoitovoiteet.

 

*BTB13 TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min

Kokonaisvaltainen kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella (tarvittaessa) ja ravitsevalla kasvohieronnalla. 

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus epäpuhtauksille, kulmien siistiminen, ravitseva kasvohieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet. 

 

Lisätietoa BTB13-tuotesarjasta: MAAHANTUOJA NAVITER

 

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: decolté -hoito*, lisähieronta pään alueelle ja/tai niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri**, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi 
*sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kevyen hieronnan, hoitonaamion, hoitoseerumin – ja voiteen
**sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

 

KÄSIHOIDOT – JALKAHOIDOT

Käsi- ja jalkahoidot toteutamme suomalaisella EkoPharma luonnonkosmetiikkasarjalla, jonka tehoaineet tulevat suomalaisista luomumarjoista, kasviöljyistä ja kasviuutteista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja ne soveltuvat herkimmällekin iholle. Jalkahoidoissa käytämme myös suomalaisen Flow kosmetiikka -sarjan luonnonmukaisia hoitotuotteita. Kotikäyttöön löydät meiltä laadukkaat Peclavus jalkojenhoitotuotteet sekä Flow kosmetiikan sheavoiteet (hajustamaton, kehäkukka ja piparminttu) ja vartalokuorinnat.

Kynsien hoidossa käytämme vegaanista SpaRitual -kynsienhoitosarjaa. Lakkauksessa käytämme ranskalaisen Boho´n ekologisia ja vegaanisia (paitsi sävy VAO 26) kynsilakkoja, joista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat ns. 7free ja 8free -lakkoja. Boho´n kynsilakoista löytyy laaja valikoima herkullisia värejä!KM11

Käsihoidot:

* MANIKYYRI 30min – sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, lakkauksen tai kevyen hieronnan, hoitovoiteen

* HEMMOTTELEVA KÄSIHOITO 60min – sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan hoitonaamion tai lakkauksen sekä hieronnan

Voit tuoda oman kynsilakan mukanasi tai ostaa meiltä vegaanisen boho kynsilakan +8€.

Jalkahoidot:

* KYNSIEN HOITO 45min – sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä hoitovoiteen

* HOITAVA JALKAHOITO 60min – sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, raspauksen, kuorinnan ja hieronnan jalkaterille

* HEMMOTTELEVA JALKAHOITO 90min – sisältää Hoitavan jalkahoidon lisäksi ravitsevan ja pehmittävän naamion jalkaterille sekä kuorinnan ja pidennetyn hieronnan jalkaterille sekä säärille

Lisäpalveluna mahdollisuus valita : Kynsien lakkaus – voit ostaa hoitolastamme bohon vegaanisen kynsilakan +8€ tai tuoda oman lakan mukanasi, O.P.I geelilakkaus 1-väri/ranskalainen +29€/+34€.

*SISÄÄNKASVANEEN KYNNEN OIKAISUHOITO JOUSIMENETELMÄLLÄ – sisältää oikaistavan kynnen/kynsien tutkimisen, muotoilun ja kynsinauhojen puhdistuksen sekä oikaisuhoidon.

Sisäänkasvaneessa kynnessä kynsi painautuu ihoa vasten aiheuttaen pistävää kipua tai arkuutta. Pitkittyneessä tilanteessa se voi aiheuttaa jopa tulehdustilan ja välttääksemme tulehduksen kynnelle voidaan tehdä oikaisuhoito, jonka avulla kynsi ohjataan kasvamaan suoraan. Kynsien oikaisu voidaan toteuttaa Kauneusmestareilla jousen avulla.

Jousimenetelmä on erittäin tehokas hoitomuoto jos kynsi on kasvanut voimakkaasti sisään. Jousi muotoillaan kynnen muotoisesti ja kiinnitetään kynnelle ja kynnen reunojen alle niin, ettei se paina ihoa vasten. Jousen oikaisutehoa seurataan kontrollikäynnein, jotka tulisi suorittaa 1-2kk välein.

 

MEIKKAUSPALVELUT

Käytämme meikkejä tehdessä mm. luomusertifioitua, ekologista ja ihoa hoitavaa Couleur Caramel  kosmetiikka- ja mineraalimeikkisarjaa sekä vegaanista ja ekologista bohoa . Valikoimistamme löydät niin kevyen päivämeikin kuin halutessasi näyttävämmän juhlameikin ja tietysti häämeikin koemeikkeineen. 

Meikkiopastus toteutetaan sinun tarpeidesi mukaan ja siinä voidaan keskittyä esimerkiksi silmämeikkiin tai vaikkapa heleän ja tasaisen meikkipohjan tekoon. Voit ottaa mukaan oman meikkipussukkasi ja mahdolliset siveltimet, jolloin on helpompi kartoittaa meikkimieltymyksesi ja näiden pohjalta löytää uusia käyttötapoja ja vivahteita tehdä jatkossa meikkiä.

Ihon olisi hyvä olla meikitön ja kosteutettu tullessasi meikkiin. Häämeikin yhteyteen suosittelemme aina koemeikkiä, joka tulisi tehdä mielellään 1-3 viikkoa ennen varsinaista häämeikkiä.

 

O.P.I GELCOLOR GEELILAKKAUS 

O.P.I GelColor geelilakka levitetään kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan LED-valolla. Lopputuloksena on kiiltävä ja kestävä lakkapinta, joka suojaa omia kynsiä. Uudenlaisen LED-tekniikan ansiosta lakkaus pysyy virheettömänä jopa yli kaksi viikkoa. Värejä löytyy aina kauniin vaaleasta klassiseen punaan ja halutessasi myös ranskalainen lakkaus on mahdollista tehdä. Loistava keino pitää kynnet huoliteltuna esimerkiksi lomamatkan ajan. Geelilakkaus voidaan tehdä sekä käsien että varpaiden kynsiin. Geelilakkaus hoito sisältää kynsien muotoilun/lyhennyksen, kynsinauhojen hoidon, LED valolla kovetettavan geelilakan sekä lopuksi kynsinauhaöljyn.

LASH LIFT RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Ruthie Belle lash lift ripsien kestotaivutus on hellävarainen käsittely, jolla saat kauniisti kaartuvat ripset. Taivutus tehdään silikonimuotein, jotka valitaan sinun ripsien ja halutun kaarevuuden mukaisesti. Taivutuksen jälkeen ripset voidaan kestovärjätä ja tehdä proteiini- sekä laminointikäsittely, jotka sisältävät keratiinia, proteiineja ja aminohappoja antaen kosteutta ja kiiltoa ripsille.
Käsittely sopii myös herkille silmille, mutta ei ole suositeltavaa raskauden aikana. Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, riippuen ripsien kasvutahdista.

 

SOKEROINTI


Sokerointi on erittäin hellävarainen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja niin kasvoilta kuin vartalolta. Sokerimassan avulla häiritsevät ihokarvat poistetaan karvan kasvusuunnan mukaisesti. Lopuksi iholle levitetään rauhoittava ja kosteuttava hoitovoide/-geeli. Sokeroinnin jälkeen iho on pehmeä ja sileä, sillä sokerointi kuorii luonnollisesti ihoa. Sokeroinnit toteutamme kotimaisella Helmi -sokerilla, joka on kehitetty herkälle iholle. Helmisokerissa ei ole ihoa herkistäviä tuoksuja, väriaineita eikä sitruunaa. Helmisokeri on Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa – kaikki raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja, hellien niin ihoa kuin luontoa. 

ENNEN SOKEROINTIA: Ihokarvan pituus olisi ensimmäisillä kerroilla hyvä olla 0,5cm -1cm pitkää (saa olla pidempikin), jotta karva saadaan varmasti irtoamaan ja saavutetaan haluttu lopputulos. Voit kuoria hellävaraisesti ihosi 2 päivää ennen sokerointia. Vältä kuitenkin kuorintaa sokerointia edeltävänä tai samana päivänä. Älä myöskään käytä kosteusvoidetta tai öljyä sokerointialueelle samana päivänä ennen sokerointia. 

SOKEROINNIN JÄLKEEN: Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia tuotteita sekä hajuvesiä sokerointialueelle 24h sokeroinnin jälkeen. Myös ihoa tukkivia meikkituotteita olisi hyvä välttää kasvosokeroinnin jälkeen. Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen min. 2 päivää. Tämän jälkeen kuori/kuivaharjaa ihoasi n.2-3 kertaa viikossa (ihon kunto huomioiden). Kosteuta ihoa päivittäin kosteusvoiteella. Sisäänpäinkasvaville karvoille voi tarvittaessa käyttää niiden sisäänkasvua ehkäisevää tuotetta (myynnissä hoitolassamme). Suojaa ihoasi auringolta viikko sokeroinnin jälkeen.

Jos kaipaat lisätietoa sokeroinnista, ota hoitolaamme yhteyttä niin kerromme lisää!                     

Katso tästä seuraavat heti vapaat ajat Pitäjänmäessä