fb

Kosmetologin palvelut – Kasvohoito – Jalkahoito – Ripset – Helsinki

 

ekopharma-kasvohoito-helsinki

EKOPHARMA HELSINKI KASVOHOIDOT

”Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista.” – Anni Linnavirta, Naviter Oy

EkoPharma Helsinki on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa tuotteiden aktiiviaineina käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. Suomalaiset marjat keräävät voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran, kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan ihon salaisuus. Ekopharma-tuotteet on suunniteltu suomalaiselle herkälle iholle ja sarjan kulmakivinä on tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteiden sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. 

Ekopharma tuotteilla on kotimainen Fi-Natura ekosertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun ja puhtauden. Sarjalla on myös kotimainen Avainlippu -tunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta sekä Leaping Bunny -tunnus osoituksena sitoutuneisuudesta eläinkokeettomuuteen.

Ekopharman kasvohoitosarjassa on neljä hoitolinjaa: Herukka (rauhoittava), Vadelma (kosteuttava), Tyrni (ravitseva) ja Karpalo (tasapainottava). Miehille löytyvät omat Ekopharma Men -ihonhoitotuotteet, joissa aktiiviaineina toimivat mm. puolukka ja kuusenkerkkä. Käsille ja vartalon iholle on valikoimassa Hilla-tuotteet, joissa aktiivimarjana toimii mm. suomalainen lakkamarja. Kasvohoidon alussa valitsemme ihollesi sopivimman hoidon ja tuotteet. Hoidon jälkeen saat myös kotihoitosuositukset mukaasi, joten varaathan pienen hetken hoidon jälkeen aikaa niiden läpikäymiseksi. Hoitolastamme voit ostaa myös kotiin Ekopharman tuotteita. Ekopharma kasvohoidot toteuttaa hoitolassamme kosmetologimme Sanna. 

 

*HELEYTTÄVÄ PIKAKASVOHOITO 30min. Pikavirkistystä ja heleytystä antava minikasvohoito. Sopii hyvin myös Ekopharman tuotteisiin tutustumiseksi. 

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio/hieronta, loppuhoitovoide. 

*EKOPHARMA KASVOHOITO 60min. Rentouttava, ihotyypin mukainen kasvohoito kasvohieronnalla. Peruskasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. 

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion aikana sekä loppuhoitotuotteet.

*EKOPHARMA IHONPUHDISTUS 75min. Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle soveltuva syväpuhdistava kasvohoito/ihonpuhdistus. Soveltuu loistavasti myös nuorelle!

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, haluttaessa kulmien siistiminen, hoitonaamio, kevyt käsihieronta tai niskahartiahieronta naamion vaikutusajalla sekä loppuhoitotuotteet.

*EKOPHARMA TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min. Kokonaisvaltainen ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.   

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, kulmien siistiminen, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla sekä loppuhoitotuotteet.

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle/niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi

*sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

*EKOPHARMA MIESTEN KASVOHOITO 75min: Miehen ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen/ravitsevan kasvohieronnan. 

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus/h4wBtnc2wu7VXoZ97aai_ZnAmF3yozsLVxourp1FSewkasvohieronta, naamio, kevyt käsi- tai päähieronta naamion aikana sekä loppuhoitotuotteet. Haluttaessa myös kulmat voidaan kevyesti siistiä. 

Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle/niskahartiaseudulle , käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*

*sisältää kynsien siistimisen ja kynsinauhojen hoidon

 

*RENTOUTTAVA KASVOHIERONTA 45min. Rentouttava hierontahoito kasvojen, kaulan ja decoltéen alueelle sekä niskahartiaseudulle. Hieronta vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä ravitsee ja napakoittaa ihoa. 

Sisältää: alkupuhdistus ja kasvo-, kaula, decoltée- ja niskahartiaseudun hieronta Ekopharman ravitsevalla ja puhtaalla hierontaöljyllä. Saatavana myös 5/10 kerran edullisemmat sarjahoidot! Kts. lisää hinnastot -sivulta.


Lisätietoa EkoPharma Helsinki -tuotesarjasta: http://naviter.fi/ekopharma/

 

 

 

BTB13  ERIKOISKASVOHOIDOT

Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus

Kotimainen BTB13 on poikkeuksellinen ihonhoitosarja, joka perustuu Oulun yliopistossa tehtyyn tutkimukseen ja innovaatioon. Tutkijaryhmän kehittämän BTB13-yhdisteen on osoitettu aktivoivan ihon passivoituneita kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja sekä suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta (vaikutus osoitettu ihmisen kantasoluilla). BTB13-yhdiste muodostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta, joita ihossa esiintyy luonnostaan mutta joiden määrä vähenee erityisesti luonnollisen ikääntymisen myötä. Kantasolujen toiminta heikkenee myös mm. auringon UV-säteilyn, ilman saasteiden, huonon ruokavalion, sairauksien, lääkitysten ja stressin seurauksena. Kun passivoituneet kantasolut eivät jaksa tuottaa uusia vahvoja ihosoluja, iho uudistuu hitaammin. Passivoitunut, kuonan kuormittama iho ei ole terveen elinvoimainen ja siinä saattaa esiintyä erilaisia häiriöitä. Laiskasti uudistuva iho menettää myös heleytensä ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä selvemmin. Tätä vajetta voidaan korjata ulkoisesti tuoduilla BTB13-tuotteilla.

BTB13-tuotteet on kehitetty erilaisten ihossa esiintyvien häiriötilojen hoitoon (esim. herkkä, kutiava, ärtynyt ja atooppinen iho, rosacea eli ruusufinni, rasvoittuva, epäpuhdas iho, akneiho, esteettisten kirurgisten toimenpiteiden jälkihoito, arpien ja haavojen hoito) sekä ikääntymismuutosten hoitoon ja ihon kiinteyttämiseen. Tavoitteena on saavuttaa terve ja elinvoimainen iho. BTB13-tuotteet sisältävät ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita. Tuotteiden teho perustuu BTB13-yhdisteen lisäksi puhtaisiin ja luonnollisiin aktiiviaineisiin, kuten kasviuutteisiin ja kasviöljyihin. Tuotteissa on luonnolliset, miedot tuoksut eikä tuotteita ole testattu eläinkokein.

Kasvohoidon alussa valitsemme ihollesi sopivimman hoidon ja tuotteet. Hoidon jälkeen saat myös kotihoitosuositukset mukaasi, joten varaathan pienen hetken hoidon jälkeen aikaa niiden läpikäymiseksi. Hoitolastamme voit ostaa myös kotiin BTB13-ihonhoitotuotteita. Kauneusmestareilla BTB13-erikoiskasvohoidot toteuttaa kosmetologimme Sanna.

 

*BTB13 ANTI-AGE KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 75min

Kiinteyttävä, ravitseva ja uudistava kasvohoito aikuiselle iholle.

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen AHA-hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen, tehoseerumi, rentouttava kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, loppuhoitovoiteet. 

 

*BTB13 MEDICAL PUHDISTAVA&TASAPAINOTTAVA KASVOHOITO 75min 

Epäpuhtaalle, seka-rasvoittuvalle ja/tai akneiholle soveltuva kasvohoito. 

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kaksivaikutteinen, hellävarainen AHA- ja BHA- kuorinta (hedelmähappo- ja salisyylihappokuorinta), mekaaninen ihonpuhdistus (tai kasvohieronta jos ei puhdistustarvetta), kulmien siistiminen, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.

 

*BTB13 MEDICAL SENSITIVE KASVOHOITO 60min 

Herkälle, kutiavalle, ärtyneelle, rosaceaiholle eli ruusufinniin ja/tai atooppiselle iholle soveltuva rauhoittava, korjaava ja vahvistava kasvohoito. 

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen kuorinta, kulmien siistiminen, tehoseerumi, rauhoittava kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihartiahieronta naamion vaikutusajalla, loppuhoitovoiteet.

 

*BTB13 TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90min

Kokonaisvaltainen kasvohoito ihotyypin mukaisilla BTB13-tuotteilla sisältäen tarvittaessa ihonpuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan.  

Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tarpeen mukaan, kulmien siistiminen, kasvo- ja decoltéehieronta, hoitonaamio, kevyt käsihieronta naamion vaikutusajalla, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet. 

Lisätietoa BTB13-tuotesarjasta: MAAHANTUOJA NAVITER
Lisäpalveluina mahdollisuus valita: lisähieronta pään alueelle, lisähieronta niskahartiaseudulle, käsikuorinta+naamio, minimanikyyri*, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäykset, kasvojen 1-2 alueen sokerointi.
*sisältää kynsien muotoilun ja kynsinauhojen hoidon

 

KÄSIHOIDOT & JALKAHOIDOT

Toteutamme hoidot käyttäen sertifoitua luonnonkosmetiikkaa: Peclavus, Flow kosmeriikka, EkoPharma Helsinki sekä Boho. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja ne soveltuvat herkimmällekin iholle. Kotikäyttöön löydät meiltä laadukkaat Peclavus jalkojenhoitotuotteet sekä Flow kosmetiikan sheavoiteet (hajustamaton, kehäkukka ja piparminttu) ja himalajansuolakuorinnat vartalolle (lime-mansikka, kookos-sitruuna ja vanilja-appelsiini).

Kynsien lakkauksessa käytämme ranskalaisen Boho´n ekologisia ja vegaanisia (paitsi sävy VAO 26) kynsilakkoja, joista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat ns. 7free ja 8free -lakkoja. Boho´n kynsilakoista löytyy laaja valikoima herkullisia värejä!

Käsihoidot:

* MANIKYYRI 30minsisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon ja kevyen käsihieronnan

Lisäpalveluna: Kynsien lakkaus +15min. Voit tuoda oman kynsilakan mukanasi tai ostaa meiltä vegaanisen boho kynsilakan +8€.

* HEMMOTTELEVA KÄSIHOITO 60min – sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, kosteuttavan hoitonaamion tai lakkauksen sekä hieronnan

Voit tuoda oman kynsilakan mukanasi tai ostaa meiltä vegaanisen boho kynsilakan +8€.

Jalkahoidot:

* KYNSIEN KEVYT PERUSHOITO 45min – sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen, kynsinauhojen hoidon sekä hoitovoiteen levityksen

*KYNSIEN TERVEYDELLINEN HOITO 45min – sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen & tarvittaessa ohennuksen (esim. kynsisieni tai paksuuntunut kynsi) sekä hoitovoiteen levityksen.

* HOITAVA JALKAHOITO 60min – sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon ja kevyen hieronnan jalkaterille

* HEMMOTTELEVA JALKAHOITO 90min – sisältää Hoitavan jalkahoidon lisäksi kuorinnan säärille ja jalkaterille, ravitsevan naamion jalkaterille ja pidennetyn hieronnan.

Lisäpalvelut: Kynsien lakkaus – voit ostaa hoitolastamme bohon vegaanisen kynsilakan +8€ tai tuoda oman lakan mukanasi, O.P.I geelilakkaus 1-väri/ranskalainen +29€/+34€.

*SISÄÄNKASVANEEN KYNNEN OIKAISUHOITO JOUSIMENETELMÄLLÄ – sisältää oikaistavan kynnen/kynsien tutkimisen, muotoilun ja kynsinauhojen puhdistuksen sekä oikaisuhoidon.

Sisäänkasvaneessa kynnessä kynsi painautuu ihoa vasten aiheuttaen pistävää kipua tai arkuutta. Pitkittyneessä tilanteessa se voi aiheuttaa jopa tulehdustilan ja välttääksemme tulehduksen kynnelle voidaan tehdä oikaisuhoito, jonka avulla kynsi ohjataan kasvamaan suoraan. Kynsien oikaisu voidaan toteuttaa Kauneusmestareilla jousen avulla.

Jousimenetelmä on erittäin tehokas hoitomuoto jos kynsi on kasvanut voimakkaasti sisään. Jousi muotoillaan kynnen muotoisesti ja kiinnitetään kynnelle ja kynnen reunojen alle niin, ettei se paina ihoa vasten. Jousen oikaisutehoa seurataan kontrollikäynnein, jotka tulisi suorittaa 1-2kk välein.

Mikäli kaipailet lisätietoa, niin ota rohkeasti yhteyttä: elisa@kauneusmestarit.fi

 

MEIKKAUSPALVELUT

Käytämme meikkejä tehdessä mm. luomusertifioitua, ekologista ja ihoa hoitavaa Couleur Caramel kosmetiikka- ja mineraalimeikkisarjaa sekä vegaanista ja ekologista bohoa . Valikoimistamme löydät niin kevyen päivämeikin kuin halutessasi näyttävämmän juhlameikin ja tietysti häämeikin koemeikkeineen. 

Ihon olisi hyvä olla meikitön ja kosteutettu tullessasi meikkiin. Häämeikin yhteyteen suosittelemme aina koemeikkiä, joka tulisi tehdä mielellään 1-3 viikkoa ennen varsinaista häämeikkiä.

 

O.P.I GELCOLOR GEELILAKKAUS 

O.P.I GelColor geelilakka levitetään kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan LED-valolla. Lopputuloksena on kiiltävä ja kestävä lakkapinta, joka suojaa omia kynsiä. LED-tekniikan ansiosta lakkaus pysyy virheettömänä jopa yli kaksi viikkoa. Värejä löytyy aina kauniin vaaleasta klassiseen punaan ja halutessasi myös ranskalainen lakkaus on mahdollista tehdä. Geelilakkaus voidaan tehdä sekä käsien että varpaiden kynsiin. Geelilakkauksen yhteydessä kynnet muotoillaan ja tarvittaessa lyhennetään sekä hoidetaan kynsinauhat ja tämän jälkeen tehdään geelilakkaus ja lopuksi kynsiä ja kynsinauhoja hoitava öljy. Loistava keino pitää kynnet huoliteltuna esimerkiksi lomamatkan ajan!

LASH LIFT RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Ruthie Belle lash lift ripsien kestotaivutus on hellävarainen käsittely, jolla saat kauniisti kaartuvat ripset. Taivutus tehdään silikonimuotein, jotka valitaan sinun ripsien ja halutun kaarevuuden mukaisesti. Taivutuksen jälkeen ripset voidaan kestovärjätä ja tehdä proteiini- sekä laminointikäsittely, jotka sisältävät keratiinia, proteiineja ja aminohappoja antaen kosteutta ja kiiltoa ripsille. Tulos säilyy noin 6-8 viikkoa, riippuen ripsien kasvutahdista.
Käsittely sopii myös herkille silmille, mutta ei ole suositeltavaa raskauden aikana, koska ripset eivät välttämättä taivu. 

 

SOKEROINTI


Sokerointi on erittäin hellävarainen ja hygieeninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja niin kasvoilta kuin vartalolta. Sokerimassan avulla häiritsevät ihokarvat poistetaan karvan kasvusuunnan mukaisesti. Lopuksi iholle levitetään rauhoittava ja kosteuttava hoitovoide/-geeli. Sokeroinnin jälkeen iho on pehmeä ja sileä, sillä sokerointi kuorii luonnollisesti ihoa. Sokeroinnit toteutamme hellävaraisella Helmi -sokerilla, joka on kehitetty herkälle iholle. Helmisokerissa ei ole ihoa herkistäviä tuoksuja, väriaineita eikä sitruunaa. Helmisokeri on Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa – kaikki raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja, hellien niin ihoa kuin luontoa. 

ENNEN SOKEROINTIA: Ihokarvan pituus olisi ensimmäisillä kerroilla hyvä olla 0,5cm -1cm pitkää (saa olla pidempikin), jotta karva saadaan varmasti irtoamaan ja saavutetaan haluttu lopputulos. Voit kuoria hellävaraisesti ihosi 2 päivää ennen sokerointia. Vältä kuitenkin kuorintaa sokerointia edeltävänä tai samana päivänä. Älä myöskään käytä kosteusvoidetta tai öljyä sokerointialueelle samana päivänä ennen sokerointia. 

SOKEROINNIN JÄLKEEN: Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia tuotteita sekä hajuvesiä sokerointialueelle 24h sokeroinnin jälkeen. Myös ihoa tukkivia meikkituotteita olisi hyvä välttää kasvosokeroinnin jälkeen. Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen min. 2 päivää. Tämän jälkeen kuori/kuivaharjaa ihoasi n.2-3 kertaa viikossa (ihon kunto huomioiden). Kosteuta ihoa päivittäin kosteusvoiteella. Sisäänpäinkasvaville karvoille voi tarvittaessa käyttää niiden sisäänkasvua ehkäisevää tuotetta (myynnissä hoitolassamme). Suojaa ihoasi auringolta viikko sokeroinnin jälkeen.

Jos kaipaat lisätietoa sokeroinnista, ota hoitolaamme yhteyttä niin kerromme lisää!                     

Katso tästä seuraavat heti vapaat ajat Pitäjänmäessä